ТЪПА КАТО САМОКОВСКИ КАРТОФ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/tapa-kato-samokovski-kartof/115073 SvobodnoSlovo.eu
ТЪПА КАТО САМОКОВСКИ КАРТОФ

 

Кадрите на ГЕРБ се отличават с две неща - крадливи като катунари и тъпи като картофи. Данчето Самоковска не прави никакво изключение, а потвърждава правилото. Женицата не блести с нищо, освен с простотията си. Вместо да я накара да се смири, болестта й явно е ликвидирала и останалите две мозъчни клетки в клетата й глава. Спомням си как беше наблъскала бюрото си с икони, поне петдесет, обърнати към посетителите, не към нея. В един нормален живот, в една нормална държава, тая щяха да я пратят даскалица в някое село и то на малък брой ученици, за да намалят щетите за държавата от това, че е жива.

Та, издуханият самоковски картоф заявил, че нападнатите и ограбени жени - защитнички на Паметника на Съветската армия, сами си били виновни, защото били навън /ПО ТЪМНО!!!!/ след 22 часа! Яко, аааа? Значи, призовавам всеки софиянец и гост на столицата, ако срещне Данчето Самоковска след 22 часа, да й каже някои работи и покаже, пък след това да каже, че сама си е виновна, че ходи по тъмно по улиците. 

Подобен нагъл, арогантен и просташки цинизъм е недопустим дори за африканска държава. Знаем нивото на ГЕРБ, но дори за тях това е недопустимо и неприемливо. Бе, какво ще ви спазвам политкоректност - ПРЕСТЪПНО и НАГЛО! То Банкянската Мутра задава тона за простотия там, а нивото е такова, че дори африкански диктатор леко би се замислил дали да прави подобни простотии!

И ако след това чудо на простотията, Самоковският картоф, назначен от Главната Мутра за кмет на Столицата на България, не подаде оставка, па макар и няколко месеца преди изборите, ние си заслужаваме съдбата. Тая трябва да бъде изритана - окончателно от политиката и да си понесе отговорността за простотията и глупостта.

Познавам някои от жените, които са били на Паметника. Макар и от партията, която ненавиждам, тях ги уважавам като смели и борбени жени. Но крехки и нежни. И на тях - слабите жени, са се нахвърлили "смелите" ултраси, вероятно смятащи се за мъже. Тях искаха да ги палят живи нациподобията на мъже. Изумително е, че тези подобия все още не са получили заслуженото. И са защитавани от тъпата, проста, нагла, арогантна и крадлива самоковска простакеса. 

Данче, да ти се случи същото ти пожелавам! И да ти обяснят, че сама си си виновна!

Елена Гунчева-Гривова

6 Коментара

#koй

преди 8 месеца

по живково време руска ф"ииии"ология записваха,дето на друго място не става. помните ли на лъвов мост,как френския глиган публично ч опипа по коленцето и тази семпла скръб не гъкна.

Коментирай

#koй

преди 8 месеца

по живково време руска ф"ииии"ология записваха,дето на друго място не става. помните ли на лъвов мост,как френския глиган публично ч опипа по коленцето и тази семпла скръб не гъкна.

Коментирай

Красимир

преди 8 месеца

Ленчее я не обиждай картофите!

Коментирай

Длъжни сме

преди 8 месеца

да предотвратим престъпното разрушаване на Паметника на героите!!!

Коментирай

Милко

преди 8 месеца

Ако го нямаше тия паметник, как щеше да стане учителка по руски и доста време да яде от професията си?

Коментирай

байГън

преди 8 месеца

Поредното доказателство, че на политиците им пука за нас, до колкото модата днес го повелява. Ако е модерно да се защитават бити леки жени и дума няма да обелят за разчленен мъж изхвърлен в тоалетната, а неговият убиец не е касапин и въобще не съществува. Най-много да кажат нещо за "помагача". Ако е модерно да се бутат съветски паметници, битата жена пред паметника е била на грешното място в грешното време и въобще тя си е виновна, а гамените строшили паметника и били жената са безплътни същества, за които не се и споменава.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.