Таталната калинкизация, дошла като цунами с Борисов, продължава

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/tatalnata-kalinkizaciya-doshla-kato-cunami-s-borisov-prodalzhava/114626 SvobodnoSlovo.eu
Таталната калинкизация, дошла като цунами с Борисов, продължава

Таталната калинкизация, дошла като цунами с Борисов, продължава. Последното изплискване е поправката в закона за конфискация на колите на шофьорите при определени условия (предложение на ГЕРБ). 

Именно бившият главен прокурор Гешев предлагаше в последните години по-строги закони с конфискация на колата, по повод по-големи катастрофи с жертви. Например през 2022 в Шумен след катастрофа със смъртен случай Гешев изрева като патрона си "Ние ги хващаме, те ги пускат" и пак поиска конфискация. Оказа се, че джипът на дрогирания шофьор се "сазозапалил" на паркинг на полицията, удобно, да не могат да намерят доказателства. Кръвния тест от Варна бил отрицателен, в сравнение с полевия. И за това простите милиционери, какъвто е Гешев, искат по-строги закони. Вместо да си видят корупцията в редиците. 

И днес същия Гешев се изцепил, че поправките в закона били недомислица. 

Той самият е "калинк", от най-едрите. 

Нещо прието веднъж, много трудно се отменя.

Ще сме свидетели на недоразумения с конфискация на коли няколко години, и на голяма корупция. Докато не стане ясно, че нещо не е наред.

Иван Бакалов

2 Коментара

#koй

преди 8 месеца

бакалова,издухъ се (пиши зъ украйнъ,там ти е силътъ)

Коментирай

#koй

преди 8 месеца

бакалова,издухъ се (пиши зъ украйнъ,там ти е силътъ)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.