ТЕСТ ЗА НОВАТА ВЛАСТ: Сашо Диков влиза в битка за шеф на БНТ (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/test-za-novata-vlast-sasho-dikov-vliza-v-bitka-za-shef-na-bnt-video/3232 SvobodnoSlovo.eu
ТЕСТ ЗА НОВАТА ВЛАСТ: Сашо Диков влиза в битка за шеф на БНТ (ВИДЕО)

Кошлуков е зависим човек. Той има фалшив документ за стаж. Никой нне иска да разследва. Така и продължава, така и ще остане. Това коментира в студиото на "Часът на избора" журналистът и автор и водещ Сашо Диков.

Той обяви, че влиза в битка за генерален директор на БНТ.

"Ще участвам по същата причина, по която участвах и предния път. Това мое участие ще бъде тест за новата власт".

Ето - заставам аз срещу Камен Воденичаров. Да видим - кой какво е направил. И този избор ще бъде тест за новата власт. Този избор ще бъде едно от най-ярките доказателства - искат ли да променят нещо или не, заяви Стажанта.

БНТ може да стане най-големият решаващ фактор за спечелване на всяка партия, която има идеи за доброто на България. Профукват се десетки милиони в БНТ за предавания, които никой не гледа, коментира Диков.

Няма да търся подкрепа от никого, но би трябвало всеки един от депутатите на новата промяна да ме подкрепи, посочи още водещият на "ЕвроДикоф" в студиото на "Часът на избора".

Евроком

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.