Тежко ни, но ще оцелеем

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/tezhko-ni-no-shte-oceleem/123294 SvobodnoSlovo.eu
Тежко ни, но ще оцелеем

Преди повече от година една българска “лекарка”, при това педиатърка - г-жа Таня Андреева, не можа да се въздържи  и изрази бурната си радост от една човешка смърт -  на Дария Дугина, едни други представители на тази общност с характеристиките на секта, си правиха селфита от наводнените карловски сила - “на кални бани сме”, един от техните глашатаи с академична титла - обичайно некъпан и доволно напит, обижда и кълне на воля след третата пърцуца, една също преподавателка във ВУЗ, но в СУ, мразеща сапуна и водата, храчи по фолклора ни и всичко българско,а сега оргазмира, споделяйки снимки от вандалщината. Един друг виден от всички страни техен представител с дълбоки и сочни тъмночервени корени, също стене от кеф, пускайки снимка след снимка.

Знаете ли какво ги обединява - омразата, злобата и комплексарщината. Куца им яко емоционалния интелект, просто го няма. Ще дойде края и на на това падение и срам, но щетите върху обществото ще са непоправими. Силно разклатените в последните 34 тодини морални а духовни устои на нашия народ допълнително ерозират, когато управлението на страната и в ръцете на толкова тежко дефицитарни представители на нашия биологичен вид.
Тежко ни, но ще оцелеем.

Цветеслава Гълъбова

10 Коментара

Червената шапчица

преди 4 месеца

Таня Андреева от ДБ пусна скандален пост за смъртта на Дугина ---- Каквото повикало, такова се обадило, написа докторката във фейсбук

Коментирай

Пламен

преди 4 месеца

Цвете, всички тези които си описала - са учени ама Прости!

Коментирай

Бен

преди 4 месеца

Дали ще оцелеем? На мен ми се вижда, като началото на ужасяващ край. Не виждам надежда, да открием път назад.

Коментирай

алекс

преди 4 месеца

Разбира се, че оцелеете. Наклонената глава сабята не сече. Най ми е смешно, когато се говори за гордия дух на българина, национално самосъзнание и т.н., и т.п. Овцете в стадото оцеляват. Нали има кучета. После ще им острижат вълната, на една-друга главата, но стадото е цяло! И преди Игото, и по време, и след. Овча нация. А когато се появява нещо по-смело, овчарите ги бесят и колят. А овцете гледат. Отрязаха главата на Майка с дете вчера. С българска носия...... Гледайте...

Коментирай

Не се обяснявайте

преди 4 месеца

Без приказки - нека излязат хората и без речи и оратори , да задръстят улиците на центъра на София - без НСО, без МВР , без провокатори и платени лумпени - само маса народ 300 -400 000 ,за две - три денонощия, ако блокира центъра на София - тези ще се чудят, откъде да избягат!

Коментирай

Иванчо

преди 4 месеца

Цветелинке, Поне си прегледай какво си написала и си го редактирай!!! Карловските не са СИЛА,а села!!! И ако ми обясниш на ЧИСТ БЪЛГАРСКИ език какво означават изразите-"ОРГАЗМИРА" и "ДЕФИЦИТАРНИ" ще ти бъда благодарен!!С тези чуждици не доказвай пред хората че имаш ВИСШЕ!!Образование имам предвид!!!

Коментирай

Даря Дугина

преди 4 месеца

Таня Андреева. Чувствата са ни взаимни. Очаквам те !

Коментирай

Даря Дугина

преди 4 месеца

Таня Андреева. Чувствата са ни взаимни. Очаквам те !

Коментирай

Ники

преди 4 месеца

Анонимен, не е нужно да си русофил , за да осъдиш един терористичен акт от страна на държава, чието съществуване е Престъпление срещу човечеството, макар че официално България я подкрепя. Както не е нужно да си Хитлерист, за да осъдиш държавата Израел за геноцида, който реализира в Газа и заради ,което дело тя загуби моралното право на своето съществуване!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.