Това, че малко знаем ни прави лесно манипулируеми

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/tova-che-malko-znaem-ni-pravi-lesno-manipuliruemi/114284 SvobodnoSlovo.eu
Това, че малко знаем ни прави лесно манипулируеми

Това, че малко знаем ни прави лесно манипулируеми. Това, че не искаме да знаем тъпи. И понякога изненадата при научаване на истината е толкова голяма, че направо не си е за вярване. Задкулисието е толкова нереално, че и вярването е трудно. 

По този повод като пример. Около кметските столове в София и другите големи градове текат политически стъкмистики и пазарлъци. То всички избори са пазарлъци, но местните са си направо търговски договори - "Ти на мен, аз на теб". Най-прекият път към голямото усвояване.

За една кандидатура в София ме занитиха тотално и няма повод да не вярвам на източника. Опитът е показал, че го знае задкулисието и не само...Жалко, но думите бяха "Тази я анонсира Паргов, което значи, че на 100% нещо е договорено с герб." Нерде Ямбол, нерде Стамбул, но имайки предвид източника със сигурност е вярно.

Какво ли още не знаем?

Валентина Милова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.