Този човек...Цанов...влогър ли е, ютубър ли...плаща ли си за безпрецедентната реклама

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/tozi-chovekcanovvlogar-li-e-yutubar-liplashta-li-si-za-bezprecedentnata-reklama/118799 SvobodnoSlovo.eu
Този човек...Цанов...влогър ли е, ютубър ли...плаща ли си за безпрецедентната реклама

ВАЖНО

Този човек...Цанов...влогър ли е, ютубър ли...плаща ли си за безпрецедентната реклама, която в момента му прави Народното събрание и тъй наречената "комисия за машинния вот"?

Откъде накъде българският парламент се занимава часове наред с неговите лични отношения, драми и разговори с Алексей Петров? И през тази призма отсъжда за легитимността на машинния вот?!

Каква легитимност, бре?! Сега ли се сетихте, и то въз основа на думите на някакъв влогър?! 

Машинният вот е абсолютна измама. Аз и моите колеги от Инициативния комитет за връщане на хартиената бюлетина го казахме още преди година и половина. Направихме и подписка с над 110 000 български граждани.

Тогава нито една българска телевизия не посмя да ни покани в студиото си. Камо ли да имаме достъп до Народното събрание...

Пак питам - колко, какво и на кого си плаща Станислав Цанов? Това не е ли потенциална държавна инжекция към неговата медия? И защо разказва басни за мъртъв човек, който не може да стане и да се защити, а това се кредитира институционално?

Цанов...беше журналист в "Алфа"...сега - национален герой, заплашван, щели да го убият...Така ли е, не ли? Има си разследващи органи, да преценят. Това тема за Народното събрание ли е? Ако всички колеги журналисти извадят в парламента всички случаи, при които са били заплашвани - дали ще им стигне мандатът на българските депутати?!

Грозна работа. Плямпа сега, като изпуснат...що не се оплака, като беше жив Алексей...Приятел бил с Борисов, с Петко...Някакъв посмъртен трибунал. По-скоро - клюкарник и жълт вестник. Голям храбрец, направо потресаващ...Каквито политиците, такива и журналистите.

Недялко Недялков

5 Коментара

Червената шапчица

преди 7 месеца

Аз ще гласувам за Ваня Григорова. Нека герп и ппдб да им се образуват нерви и да ги хване скомина. А нидялку и цанов не ме интересуват.

Коментирай

албена

преди 7 месеца

Нещо много станахте видните дастъпници на машинното гласуване. Все привърженици на "спечелилите" първите две места. Защо ли? Всички вече разбрахче. Впрочем аз също симпатизирам на Григорова. Поне не е марионетка.

Коментирай

Офффф!Втория Божанков!

преди 7 месеца

Абе и ти си като него! Единия изсрал дъвката,другия я дъвче! Като си го казал това преди не знам си колко време,ти кого сезира,та сега се оплакваш? И какво като си знаел и твойте колеги за много случаи?Нищо!Мълчите като ....сещаш се,нали? Платена сврака,само кряка!

Коментирай

Зелена брада

преди 7 месеца

Пърдялко, Пърдялко, тъпо, тлъсто парче си! ГеЙберасче НЕмладо. По голяма мошангия от гласуването с хартиена бюлетина НЕМА и ти и подобните ти тролчета го знаете! Спомняш ли си едни 600 хиляди НЕВАЛИДНИ БЮЛЕТИНИ?! А да си чувал за невалидни фишове от машина?! Не, нали! Дори за 600 не си чувал! А сега си седни на тлъстия "мозък" с една вертикална гънка и "помисли" гласуването с кое е фалшиментото!

Коментирай

Гражданка

преди 7 месеца

Господин Недялков е мазна отвратителна личност, която до скоро БЛИ/Ц/зеше задника на Бойко Борисов, но сега вече е голям критик и демократ! Той би трябвало да се радва, че сега този въпрос, който е повдигал преди, има възможност отново да влезе в общественото полезрение, и хората да научат истината за изборите. Тук става въпрос , не само за националната сигурност, но и за легитимността на самата власт, както каза и самия Марков, А Цанов няма нужда от реклама, защото е един от най-гледаните, ютубъри в страната и печели достатъчно, за да се издържа.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.