Управлява ни много долнопробна сган, готова на всякакви лъжи и насилие, готова майките си да продадат

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/upravlyava-ni-mnogo-dolnoprobna-sgan-gotova-na-vsyakakvi-lazhi-i-nasilie-gotova-maykite-si-da-prodadat/115432 SvobodnoSlovo.eu
Управлява ни много долнопробна сган, готова на всякакви лъжи и насилие, готова майките си да продадат

Опорките за загражденията от днес на Паметника:

- загражда се, защото Паметника е опасен, уж в грижа за гражданите - документ за извършена експертиза няма, нито е правена, защото Паметника е напълно здрав и солиден. Опасно ще е като почнат да рутат и рушат. Иначе една летяща депутатка вече пусна опорката, че от една година се знаело, че е опасен. А, бре, жено, що лъжеш така, нали знаеш, че това се трупа на децата, имаш три!

- загражда се, защото е терен на стълкновения, но стълкновенията започнаха от тяхното решение да го разрушат и от организираната и платена агитка, пратена да прави провокации

- загражда се, защото се прави проверка за бомби, това вече е официална опорка, издадена от тяхната областна и със съдействие на МВР. За да има проверка за бомби, то трябва да има сигнал. Моля, да покажат кой е пуснал сигнал за бомби на Паметника. Кога е пуснат, също така!

Действителността:

- заграждат, за да нямаме достъп до паметника, да премахнат съвсем по тяхному недемократично палатковия протест и зад загражденията да почне разрушаването.

Какво демонстрират - че могат да се гаврят с всички, които не са съгласни с управлението им и с решенията на един СОС, който е на прага на избори и не би следвало толкова важни въпроси изобщо да решава, но престъпниците бързат, това го знаем!

 

Само долнопробни лъжци могат да създават такъв политически сюжет в името на това да прикрият мафиотското си управление и да сплотят отломъците от електората си - а именно, борба с комунизъмите им. Само че те дойдоха на власт с други обещания - за борба с корупцията! А помните ли Кирчо и Кокорчо като лъжеха, че няма ляво, няма дясно, ще строим живота нов, а Кокорчо въртеше жадни очи и повтаряше в ефир - пари в държавата има много... Тези излязоха най-тежките мошеници!

А помните ли, че се присламчиха 2020 към протеста, който започна в подкрепа на Радев и тогава се повтаряше единствено - няма ляво, няма дясно, ще борим мафията. И ние, смотаняците, ги приехме. Хак да ни е, защото не трябваше да ги допускаме там, защото все пак всички знаехме, че всъщност самите те са мафията.

Управлява ни много долнопробна сган, готова на всякакви лъжи и насилие, готова майките си да продадат и публично да унижат, а какво остава за грижа за държавата и народа, който всъщност мразят и презират! Все пак едно Посолство им нашепва, а то в историята си никъде не е показало, че има грижовно отношение към друг народ. Припомнете ми, ако се бъркам?

Вън от управлението, мафиоти!

Гергана Пирозова

6 Коментара

Glienicke Bridge.

преди 8 месеца

Мръсници! Грехота е бе глупаци, после да не се питате ама защо на мен, защо децата ми. В САЩ има паметник на Съветската армия SOVIET ARMY Soldiers Plummer Park/West Hollywood, построен 2005.Някой да го е заграждал, някой местен трайчо да да се е пънал политкоректно да го маха?През 2012 Израел Нетаня построява нов мемориал на Червената армия. Каква е съдбата на тези които разрушават тези паметници най-добър пример е Грузия Саакашвили детонира паметника на Съветската армия, при взрива отломки убиват жена и 8 г. й дъщеря, много са ранени.А Саакашвили днес е болен, низвергнат, даже от тези, които го имаха за наш кучи син. Това е. Отгоре не се прощават такива неща.

Коментирай

Шмайзер

преди 8 месеца

Не се отчайвайте! Заедно с руснаците ще вдигнем по- голям !

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 8 месеца

За Паметника на Съветската Армия! За Трети Март! За Храм-Паметника „Свети Александър Невски“! И за Васил Левски!

Коментирай

neli.koleva66

преди 8 месеца

Т.Тр.и Картофа от Самоков се чудеха как да обяснят действията си - хъкът, мъкът и вадят вода от 9 кладенеца, смешни и жалки, повтарят опорките, които са им спуснати. Безродници са тези субекти, същите като съпартийците си...

Коментирай

neli.koleva66

преди 8 месеца

Т.Тр.и Картофа от Самоков се чудеха как да обяснят действията си - хъкът, мъкът и вадят вода от 9 кладенеца, смешни и жалки, повтарят опорките, които са им спуснати. Безродници са тези субекти, същите като съпартийците си...

Коментирай

УмноКиро

преди 8 месеца

А защо да не вземат да оградят с ламарина и летящата чиния с комина на Бузлуджа и паметника на Георги Димитров до язовир Копринка ( Георги Димитров ). Тъкмо ще спестят малко пари от бюджета. На чинията има охрана от полицай незнайно защо. И така ще покажат още повече, че се борят с комунизма. Но не е лошо да се снимат преди това пред паметника на Г.Димитров. Не се знае какви времена ще дойдат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.