Вълна от медийни реакции след новината за проверки от страна на НАП и ДАНС в ТВ „Евроком“

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/valna-ot-mediyni-reakcii-sled-novinata-za-proverki-ot-strana-na-nap-i-dans-v-tv-evrokom/13198 SvobodnoSlovo.eu
Вълна от медийни реакции след новината за проверки от страна на НАП и ДАНС в ТВ „Евроком“

След като през последните дни Ви споделихме, че телевизия "Евроком" получи писмо, в което от НАП се настоява да бъдат изредени подробно рекламодателите в предаванията на Сашо Диков, Люба Кулезич и Владо Береану - водещи, известни със своята безкомпромисност и нетърпимост към неуредиците в управлението на страната, реакциите от страна на други български медии не закъсняха.

Въпреки че клиповете могат да бъдат видени от всеки на екрана, не са тайна, а също са част от блокове, които вървят не само в тези рубрики. По същия начин дори в ревизионните актове на агенции, рекламиращи в 19 минути, ясно е изписано „вестникът” и „издаването на вестника”, не счетоводни аргументи, както би следвало, ако работеше администрация, а не бухалка, като мотив за несекващите 4 години без 2 седмици репресии срещу медията ни, пишат от "19 минути".

"Фрог нюз" коментират темата в статия, озаглавена "НАП се прицели в рекламодателите на Люба Кулезич, Сашо Диков и Владимир Береану"

Законовият срок за ревизия е 3 месеца, плюс възможност за удължаване с 2. Явно такъв е отговорът на властта на критиките в доклада на ЕК и в резолюцията на ЕП от последните дни за натиска върху малкото останали свободни медии, посочват още от медията.

"Господарите" също не останаха безучастни, като публикуваха информацията и задават въпроса: Случайност?

Междувременно проверките продължават, а телевизия "Евроком" оказва съдействие на институциите. Ще Ви информираме своевременно за случващото се.

eurocom.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.