Възпитават се кифли и мухльовци, убедени, че светът им е длъжен, а те задължения нямат към никого

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vazpitavat-se-kifli-i-muhlyovci-ubedeni-che-svetat-im-e-dlazhen-a-te-zadalzheniya-nyamat-kam-nikogo/53750 SvobodnoSlovo.eu
Възпитават се кифли и мухльовци, убедени, че светът им е длъжен, а те задължения нямат към никого

Ма всички много тънкочувствителни бре! Скарали се на детето в училище - родителите като ощипани побеснели отиват да се саморазправят с учителите.

Медицинска сестра се скарала на дете, че не дава да му сложи абокат, майката прави световен проблем и плюе как така се отнасяли с детето й. Всички само права, бе, само права.

А възпитанието на децата ви къде отива? Кой е длъжен да търпи простотията и невъзпитанието, за които ВИЕ сте отговорни? Никой не е длъжен да търпи разлигавените ви деца, те са ваша отговорност.

Възпитават се кифли и мухльовци, убедени, че светът им е длъжен, а те задължения нямат към никого.

Елена Гунчева-Гривова

6 Коментара

Синята барета

преди 1 година

Спокойно, скоро ще им дадат право сами да си избират пола. Имало и флуидни джендъри, като се събудили сутрин и решавали днес от кой пол ще са. Справка - една швейцарска банкерка.

Коментирай

Гошо

преди 1 година

Чудиш се Еленке с каква пиклива тема да си направиш ежедневния актив.

Коментирай

Иван Пеев

преди 1 година

Така ще бъде в страната ни докато не се възстанови системата на ТВУ. За да има нация и държава трябва ред, дисциплина и труд. Ако трябва и принудително. Генералите педераси и политичките лезбийки да си ги отглеждат на запад.

Коментирай

Гошо

преди 1 година

Едно време за тия зурли имаше макаренковски училища .

Коментирай

Дончо Денев

преди 1 година

!!! БЕЛИЯТ ДОМ ИЗДАВА СЕКРЕТНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА СМЪРТТА НА СОРОС !!! ===== 21 МАРТ 2023 Г ===== Хал Търнър -------- Белият дом излезе с изявление, изразяващо съболезнования на семейството на Джордж Сорос за смъртта му. Не е известно кога точно е написано това съобщение. Днес аз получих копието.

Коментирай

Гринго

преди 1 година

Кифлите и мухльовците са хора със специфична ориентация и имат права. А останалите сме длъжни да уважаваме правата на различно ориентираните...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.