Вече преглъщаме скандалите на сухо, свикнали сме да ни ругаят умнокрасиво, че не разбираме колко е важно да съхраним евроатлантическите ценности непокътнати

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/veche-preglashtame-skandalite-na-suho-sviknali-sme-da-ni-rugayat-umnokrasivo-che-ne-razbirame-kolko-e-vazhno-da-sahranim-evroatlanticheskite-cennosti-nepokatnati/121528 SvobodnoSlovo.eu
Вече преглъщаме скандалите на сухо, свикнали сме да ни ругаят умнокрасиво, че не разбираме колко е важно да съхраним евроатлантическите ценности непокътнати

На единия полюс - втори министър се оплаква от политически натиск от депутат от управляващата коалиция и за втори път премиерът не дава отговор  дали това е така. Вече преглъщаме скандалите на сухо, свикнали сме да ни ругаят умнокрасиво, че не разбираме колко е важно да съхраним евроатлантическите ценности непокътнати. Е, пропускат да ни кажат и обяснят на нас, простолюдието, какви точно са тези ценности. А ние вече и не питаме. Заети сме с оцеляването си.

На другия полюс - гордите, умни и наистина красиви - и отвън, и отвътре, български момичета, изкачили Родината ни на най-високия европейски връх в шаха! Браво, момичета! 
И този полюс избухна, въпреки първия - с ежедневните скандали и мизерността на българската политика, в която се упражняват като на опитно поле.

Между двата полюса, които са с минус и плюс знак ще протече ток, сигурна съм! И това ще е токът, който ще ни събуди и вече няма да оцеляваме поединично, а обединени - ние, народът, срещу тези, които искат да изчезнем.  Няма да е за първи път в над 1300-годишната ни история, нали!

Цветеслава Гълъбова

1 Коментара

Червената шапчица

преди 1 седмица

Общи приказки - бла, бла... В стил Лиана Панделиева. Липсва теза, анти теза и как да се реши проблемът.. очаквам --- Делибашев- РЕСПЕКТ, Цветеслава!!! п.п. И за теб, АНИ!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.