Внесохме сигнал до Сарафов за потенциална държавна измяна на премиера Денков

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vnesohme-signal-do-sarafov-za-potencialna-darzhavna-izmyana-na-premiera-denkov/127905 SvobodnoSlovo.eu
Внесохме сигнал до Сарафов за потенциална държавна измяна на премиера Денков

Внесохме сигнал до Сарафов за потенциална държавна измяна на премиера Денков.
Повод са безпрецентно циничните му думи "Няма значение дали българската икономика ще страда или не, важно е дали санкциите ще повлияят зле на Русия".
Това за нас е национално предателство.

Доколкото е направено от длъжностно лице по време на службата му, смятаме, че умисълът е безспорно установен. Налице са всички предпоставки от обективна и субективна страна за квалификация на осъществено престъпление по чл. 103 от Наказателния кодекс, глава Първа, Раздел II "Предателство и шпионство".

Сигналът е внесен от полк. Николай Марков, Страхил Ангелов, Пламен Павлов, Симеон Миланов, Румяна Ченалова, Петър Недевски, генерал Стоимен Стоименов, Иво Петров, Симеон Славчев, Недялко Недялков, Николай Бареков като представители на новосформирания кръг "Първо България".  

Недялко Недялков

5 Коментара

BLIMAN

6 months before

Браво Недялко, този мръсник трябва да си го получи....той какво си мисли..? че Държавата е негова...?

Коментирай

Чичо

6 months before

Това чучело говори неща породени от мехурите в главата му! Става за шамандура!

Коментирай

Констанца

6 months before

Браво! С вас сме! Не че за дебилите ни има някакво значение, защото те си правят каквото си искат, без да се съобразяват с народ и настроенията на народа, но все пак...

Коментирай

Иванов2

6 months before

Да, ама Сарафката си джитка джобен тенис и въобще не му е до сигнали. Терзае го мисълта: Е ли е възможно ротация на пинг-пончетата, без да засегне "сглобката". Демек, лявото да мине отдясно, но да е ляво, а дясното да е на мястото на лявото, но да си остане дясно... Разбирам го напълно, защото: Човек само когато знае кво му е, само аз си знам кво ми е... Иначе сериозно, не разбирам, колко е уместно, Барека и Недялков, да са от вносителите на сигнала?

Коментирай

Али Баба

6 months before

А за въздушно капковия Шенген няма ли основание за сигнал за измяна срещу България? Като се напълним с "мигранти" от западна Европа, ще се живее ли спокойно в тая държава? То не, че сега е много спокойно, но все пак има някакъв порядък...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.