Време е дб и ПП да прекратят съществуването си. Просто то стана безсмислено

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vreme-e-db-i-pp-da-prekratyat-sashtestvuvaneto-si-prosto-to-stana-bezsmisleno/112410 SvobodnoSlovo.eu
Време е дб и ПП да прекратят съществуването си. Просто то стана безсмислено

Време е дб и ПП да прекратят съществуването си. Просто то стана безсмислено. Основанието и причините те да съществуват, вече не са налични. А те бяха битка с ГЕРБ и лустрация до девето коляно. И двете вече явно не ги интересуват.

От утре клакьорите в студията ще разпространяват новата опорка - никой не е отговорен за делата на родителите и дедите си. Ето, тук вече съм съгласна с тях, макар че лично съм пострадала от деца на активни борци против фашизма и рабфаковци - първият път не ми стигнаха 5 стотни, за да ме приемат медицина, а те влизаха с бал 25-26 /имаше квота за тях/, при максимум 36. Вторият път просто имах максималния бал 36 и успях.

Цветеслава Гълъбова 

1 Коментара

Чичо

преди 10 месеца

Кой обича лъжците? Въпрос с повишена трудност!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.