Всички бяхме подведени, че ЛГБТ прайдовете са борба срещу маргинализацията - оказа се просто борба за надмощие

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vsichki-byahme-podvedeni-che-lgbt-praydovete-sa-borba-sreshtu-marginalizaciyata-okaza-se-prosto-borba-za-nadmoshtie/136427 SvobodnoSlovo.eu
Всички бяхме подведени, че ЛГБТ прайдовете са борба срещу маргинализацията - оказа се просто борба за надмощие

Преди години ЛГБТ общността ни убеждаваше, че всичко било борба срещу дискриминация и те само се борили да не ги нападат и да не им се присмиват. На сайтът на “София прайд” пише, че има за цел да повиши видимостта на маргинализираните хора и да ги освободи от потисничеството, предръзсъдъци и дискриминация. 

Междувременно бърз преглед на един от билбордовете на “София прайд” разкрива, че той прилича по-скоро на болид на Формула 1 и то от най-успешните отбори, защото е залят от спонсори от всякакъв тип. 

Софийска община го подкрепя пряко. Чуждите посолства са готови да рискуват дипломатически скандал като заявяват пряка подкрепа - все пак прайда има законодателна цел, тоест е грубо вмешателство на чужда държава в България. Институциите не просто не ги потискат, а правят всички по силите си да намерят начин да ги подкрепят.

От другата страна има “Шествие за семейството”. Корпоративни спонсори - няма. Лица от софийската община - против. Същите, които уж се борят против дискриминацията, се подиграват и разпространяват фалшиви снимки да осмиват събитието за традиционното семейство. От всякъде се излива жлъч и се присмиват за това как никой не пречел на хетеросексуалните и как това събитие било излишно.

Ама, секунда само, не беше ли това дефиницията на маргинализирано? Не правехте ли прайдове именно за да се борите с това, което в момента причинявате на традиционните семейства? Нали уж причината да трябва да има прайд била, че хората са против прайда?

Или всички сме били подведени и тези, дето били “дискриминирани” просто са искали да заемат мястото на дискриминиращия?

Автор: Виктор Блъсков

trud.bg

6 Коментара

rusnak

2 months before

Най-голямата им цел е да официализират отклоненията им, въвеждайки ги като норма.

Коментирай

лъгъбътъ извращения

2 months before

ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, @сен агофците, дайнофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци, рошен офшорнелиеф, момчил дойчеф, крум бездаркоф и 5тър фитаноф, создормон прасе и банкянската тиква! Но не се забравя лена б0р!сл!в0ва - 4000 жрица на агресора сащ са върлите поддръжници на лъгъбътъ извращенията в България! Да не забравяме, че Свинян ПеефСАЩски също е за тези "ценности"/извращения! Трябва да изгоним американския и англииския посланици, те са врагове срещу християнството!

Коментирай

КОМЕНТИРАЙ

2 months before

След 1990 година и сега сме под сащническо робство, сащ ни заробиха, сащ докараха джендеризма тук, скандалният кирил петкоф пък работи срещу България и вече иска да ратифицира 52 пола и в България! България е на българите, България не е на урода сащ, нито България ще е на американските агенти/шпиони, продали се, за да ги има на показ! България е християнска страна! В България има САМО ДВА ПОЛА! В България бракът е само между мъж и жена! В България има традиционни семейни ценности! Народът на България не иска хомосексуалните евроатлантически/джендератлантически извращения на урода сащ!

Коментирай

фак ю, сащ

2 months before

Американският посланик трябва да бъде незабавно изгонен от България, а България трябва да прекрати завинаги дипломацията със сащ!

Коментирай

Глас от народо

2 months before

Ах ,какъв е сладичък този Блъсков.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.