Йордан Камджалов запознал Николай Марков и Ивелин Михайлов, канили го във "Величие"

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/yordan-kamdzhalov-zapoznal-nikolay-markov-i-ivelin-mihaylov-kanili-go-vav-velichie/137913 SvobodnoSlovo.eu
Йордан Камджалов запознал Николай Марков и Ивелин Михайлов, канили го във "Величие"

Маестро Йордан Камджалов е запознал Николай Марков и Ивелин Михайлов. Двамата го поканили във "Величие", но той им отказал.

Общувах с тях преди да се основе тази партия, да започнат предизборните кампании. Това са мъже, които аз запознах. Марков искаше да се запознае с Михайлов и това се случи, лаконичен бе Камджалов.

Г-н Михайлов съм го видял веднъж преди десет години, каза той. После се видели отново тази зима, когато запознал двамата политици. Иначе за него разказа, че бил неспокоен и практичен човек, казвал, че е християнин.

С Марков съм говорил брои се на пръстите на едната ми ръка, но той каза, че вижда в него достойни качества. Обадих му се, запознах ги и така, разказа той пред Би Ти Ви.

Досега маестрото не бил ходил в "Исторически парк", но с удоволствие щял да заведе децата си там скоро, когато всички ще се съберат в България.

Камджалов призна, че не е добре запознат с раздорите във "Величие", понеже през последния месец е на турне, но заяви, че този "грохот" може да даде добър пример - всички партии у нас да се разпаднат и държавата да удари дъното, за да тръгне нагоре.

Възрастни хора не трябва да се разправят публично, през медиите и социалните мрежи. Да се съберат като мъже и да се разберат, коментира той. Мислил да им се обади, но прецени, че това, което им се случва в момента им е достатъчно, както е че достатъчно хора им звънят в момента.

Аз не искам частичен погром на "Величие" или ГЕРБ, а глобален погром. Да падне този кирпич и да се изгради кристална кула, обясни той.

Това, което се случва в парламента е един срам. Трябва всички да излязат и да се извинят 500 пъти, а хората да решат дали да останат, заяви той.

Рецептата за успех според него е да има 10 гении, които да са готови да си дадат живота и да имат стратегия, но това не може да са хора, които някога са правили компромиси. Даде пример с Теодосий Теодосиев, Нешка Робева и Стефка Костадинова.

Епицентър 

3 Коментара

Ххахахха

3 months before

Гледах го , на това момче му е много объркана главата.

Коментирай

Простакеса Мустакива

3 months before

Това, че може би, си добър музикант, не те прави успешен политик, нито добър човек! В горния крайник на Камжалов цари абсолютен хаос, а изявите му извън музиката крещят за психиатрична помощ

Коментирай

Yoyo

3 months before

Този се усети навреме, какъв цирк му готвят, с " отровно трио" 2 и отстъпи крачка назад. Чудя се дали пък не и заради " величие"2 ?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.