За пострадалите в с. Воден, фургони с мухъл. За клети украинци хотели с Румсервиз ... Е**м ти и държавата!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/za-postradalite-v-s-voden-furgoni-s-muhal-za-kleti-ukrainci-hoteli-s-rumserviz-em-ti-i-darzhavata/138761 SvobodnoSlovo.eu
За пострадалите в с. Воден, фургони с мухъл. За клети украинци хотели с Румсервиз ...  Е**м ти и държавата!

За пострадалите в с. Воден, фургони с мухъл и предложение за настаняване в бежанския лагер в Елхово. За клети украинци хотели с Румсервиз и предложение за настаняване, лятно време на планина, зимно време на море! 
Е**м ти и държавата!

Цветан Фиков

7 Коментара

Аква

1 month before

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЗАЩО НЕ ГЛАСУВАМЕ? И ЩЕ СТАВАМЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ . Греховете на управляващите ги плащаме ние - с изгорелите къщи, с изпепеления ни живот , неразбрани, нечути и невидяни. Ние сме бежанците в държавата си - натикани в счупени фургони с мухъл и изкъртени прозорци и врати. Ние сме стадото в държавата си, което може да бъде заразено с ковид и доубито с ваксини. Ние сме пушечното месо, което може да бъде пратено на фронта. ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ СТАНЕМ ОГЪНЯ!

Коментирай

Шмайзер

1 month before

Откраднаха ми шмайзера

Коментирай

за тия гласувате

1 month before

получавате фургони, като не гласувате пак получавате фургони

Коментирай

Мирмидон

1 month before

Най-зле е да си българин в България.

Коментирай

Хохлам пиздец

1 month before

Бързо търсене в Интернет показва, че В село Воден, което гореше в момента живее един "артист" пълен кретен от Destructive Creation който мажеше с боя паметници в центъра на София, защото бяха руски. Този артист как им помогна и как Путин точно им попречи да оцеляват?!

Коментирай

Неизненадан

1 month before

И българите във Воден, и клетките украинци трябва да са благодарни на Пеевски и останалите политически български Нищожества...

Коментирай

друг индианец

1 month before

Всичко това,което сме,което правим,което получаваме,или не,САМИ СИ ГО ПРАВИМ!САМИ!НИКОЙ ДРУГ!Всички тези полЮтици,управляващи,крадци,мошеници,които ни се из..си...рат на главите,са наше собствено творение и само ние мовем да поправим това!Не чакайте никой друг да ни го поправи и поднесе на тепсия!Няма друг!Или ние сами,или отиваме в небитието като народ и държава!За сега ,както върви, ние,немислещият ,безволев и страхлив "народ",твърдо отиваме в небитието!А целият останал свят ни гледа и ни се смее на акъла.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.