ЗА ЗАКУСКИТЕ И ДЖОБНИТЕ ОТ НЕКСО

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/za-zakuskite-i-dzhobnite-ot-nekso/51852 SvobodnoSlovo.eu
ЗА ЗАКУСКИТЕ И ДЖОБНИТЕ ОТ НЕКСО

И, така... Гешев ходи до САЩ и му се наложи два пъти да закусва. И двете закуски бяха официални. Докато тука се опитваха да го свалят срещу един обяд от НЕКСО. Апропо, същата фирма дължи близо половин млрд. зелени пари на САЩ. Ако ги обърнем в закуски парите ще покрият не само молитвените закуски от Джордж Вашингтон досега, а и всичките закуски на американските президенти от негово време до сега.

Нека само да си зададем въпроса с тяхната "реформа" колко пари върнаха или ще върнат от КТБ, и от Цветан Василев. А похарчените пари за яйца, домати и риба, с които замеряха националните символи - герб, знаме, Народно събрание - за колко молитвени закуски биха стигнали. Някак си се получава потвърждение на поговорката "не гледай сламката в очите на другия, а гредата в твоето око".

Законите се създават не по имена, законите носят белега на епохата. Според вас в коя епоха сте живели от гледна точка на бъдещото поколение. Имам усещането, че след време хората ще казват "живяха във времето когато главен прокурор бе Гешев"....

Христо Стоянов

2 Коментара

Боги

преди 1 година

Е, как? Молят се на техния актуален Capo di tutti capi, да ги остави още един мандат на власт.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.