ЗАГАДКИ ОКОЛО "ОНЯ СПИСЪК" НА "МИРОТВОРЕЦЬ"

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zagadki-okolo-onya-spisak-na-mirotvorec/113588 SvobodnoSlovo.eu
ЗАГАДКИ ОКОЛО "ОНЯ СПИСЪК" НА "МИРОТВОРЕЦЬ"

Вие допускате ли, че украинските националисти или секретните агенти на ЦРУ могат да бъдат изпратени "ликвидират" Хенри Кисинджър? По същия начин с какво толкова са "навредили" на интересите на Украйна хора като агент Гоце, Вигенин, Вацев, Иво Христов и повечето лица, огласени в сайта "Миротворець"?

Струва ми се, че сред тях единствено  журналистката Диляна Гайтанджиева е личността, чиито разкрития наистина са накарали шайката на Зеленски и стоящата зад нея банкстерска "западна" камарила да освирепеят. До нея се нареждат една-две публични личности - възможно "оперативно интересни" за неонацистите.

Няма съмнение, че глобалните терористи, стоящи зад тоя сайт, целят да унищожат всеки глас, издигнат в името на истината. Но те са майстори на манипулацията, хитростта им е безгранична, натрупаният столетен опит е огромен. Те не са толкова наивни да оповестят истинските си цели. Ето защо е възможно да правят "микст" от истински и фалшиви мишени и да огласяват "списъци" с набелязани лица, които сериозно се различават от списъците за вътрешно ползване с истински заплашените и осъдени на смърт жертви. Този похват води до объркване, до невъзможност да бъдат взети предохранителни мерки за реално заплашените личности и до разтваряне на истината в лъжата - похват, характерен за глобалната секта.

Смятам, че основната част от имената на набелязаните "за отстрел" български граждани не се съобщават. Ще ги научим, когато фотографиите на тези хора се появят в сайта "Миротворець" под щемпел "ликвидиран". А Вигенин и Първанов са "прах в очите", фалшива следа. Както и Кисинджър - както лесно можете да се досетите.

По същия начин в "списъка" могат да бъдат включени Бойко Борисов, ротационните Денков - Неделчева, Киро Петков, Асен Василев, Бойкикев и генерал Гном. И докато се чудим с какво толкова са разсърдили господарите си, ловният сезон на българи, смело изразяващи гражданската си позиция по отношение конфликта в Украйна, безпрепятствено ще навлезе "в гореща фаза".

С две думи - смятам, че има тайни списъци, а явните са пълни с мюрета. Така поне сочи елементарната логика на обикновения човек, неподкрепена от никаква специална  информация.

Горните разсъждения в никакъв случай не оправдават озъбения цинизъм, с който укронацистите и техните работодатели изготвят списъци на политици, журналисти и интелектуалци, осъдени на смърт. Това е безпрецедентна намеса във вътрешните работи на държавите и погазване на гражданските свободи в световен мащаб. Всички държавни институции в България трябва по най-безкомпромисен начин да се противопоставят на този вид тероризъм, а не само формално да отбият номера с един телефонен разговор между Неделчева и Илашчук. Такъв разговор като единствена реакция от официалната българска страна, е неокачествима гавра. И тя показва само едно - че еничарската управленска измет на Колония България е действен съучастник в избиването на инакомислещи български граждани.

Милена Върбанова

6 Коментара

Христина

преди 9 месеца

Брилянтно обоснована прозорливост!

Коментирай

Христина

преди 9 месеца

Брилянтно обоснована прозорливост!

Коментирай

Иванов

преди 9 месеца

Напълно споделям целият анализ на Милена. Само не знам как наш Първанов се вързва на тоя микс. Самият факт обаче от появата на този списък в украински сайт базиран във САЩ е МНОГО показателен, както за колониалния ни статут, така и в степента на тази покварена зависимост. Прегледайте последното предаване на Добри Божилов "Украйна разстреля туризма - кораби край бреговете ни, да ползват плажуващите за жив щит срещу ракети (руските разбира се) Божилов показва как млади укронацисти се разхождат спокойно по софийските улици, захлебени с щедри държавни помощи. https://www.youtube.com/watch?v=gXaN9FUC8XQ

Коментирай

Иванов

преди 9 месеца

Бързането на американския посол с унищожаването на Б-я, първо чрез унищожаване на "руското влияние" е пословично. Бързат със смяната на горивото в Козлодуй, с продажбата на оборудването за БЕЛЕНЕ, със приключването на концесията с Лукойл, със затварянето на трите ТЕЦ-а, с изпращане на снаряди и оръжие в Украина и следствие списъка на българите за унищожение. Такова нещо досега не бяхме видели. И тези неща се провеждат от един нелигитимен парламент и едно назначено правителство.

Коментирай

Интересен факт!

преди 9 месеца

Отворете укросайта "Миротворец" и най-отдолу вижте кога е създаден? - 2014 г.! Времето на преврата в Украйна, Майдана и разстрела на цивилни с руско самосъзнание в Донецк и областите! И ако това не е само по себе си официално доказателство!

Коментирай

Мина

преди 9 месеца

Тези същите, които се саморазправят с инакомислещите българи, пропускат един факт- че от деветоюнския преврат 2023 са изминали сто години. Че е въпрос на време да бъдат провъзгласени трибуналите на Нюрнберг 2.0. Че със съвременните технологии няма да могат да се покрият нито в Аржентина, нито на тихоокеанските си острови. Въпрос на време: тик-так. За справки: целият свят, който се обърна срещу тях. И гърченето на змията, описано в Откровение от Йоан. Змеят ще бъде вързан за 1000 години. Май нпо на чворош съкращава 40 % от вложенията си? Защо ли? Защото иска, или?!… Целият български народ е в списъка им за заличаване. Но няма да им се получи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.