ЗАРАДИ ТЪП ПИАР И БАСЕЙН, КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЛЕДВА, ВДИГАТ СПАРТАН-А СРЕЩУ 70 000 ЛЕВА НА ПОЛЕТ, НАТОВАРЕН С КУП „ПРОСТОИДИОТИ“

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zaradi-tap-piar-i-baseyn-koyto-tryabva-da-se-razsledva-vdigat-spartan-a-sreshtu-70-000-leva-na-polet-natovaren-s-kup-prostoidioti/125559 SvobodnoSlovo.eu
ЗАРАДИ ТЪП ПИАР И БАСЕЙН, КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЛЕДВА, ВДИГАТ СПАРТАН-А СРЕЩУ 70 000 ЛЕВА НА ПОЛЕТ, НАТОВАРЕН С КУП „ПРОСТОИДИОТИ“

„Премиерът акад. Николай Денков ще посети Варна в понеделник, 22 януари.      

В 10,00 часа във Висшето военноморско училище министър-председателят ще участва в откриването на Център по оцеляване на море (Дълбоководен басейн). Основните му функции са отработване на широк спектър морски спасителни операции, както и осигуряване на подготовката на водолазите от ВМС и силите за специални операции на Българската армия. Площта на басейна е 12 на 25 метра, а дълбочината варира от 3 до 5 метра.

Съоръжението е снабдено с имитираща система за генериране на вълни, изкуствен дим и други специализирани системи, поддържащи обучението за целогодишна практика на специалистите от формированията на ВМС, ВВС, провеждане на курсове и обучение по леководолазно дело. На събитието ще присъстват и министърът на отбраната Тодор Тагарев и началникът на отбраната адмирал Емил Евтимов.“

….

Правителствения „Спартан“ ще бъде натоварен с куп „простоидиоти“, начело с Тагарев, Денков, началник Генерал щаб и който още се сетите, за да ги докара до Варна, където щял да бъде откриван един басейн!

Сега АФЕРА да ви обади колко струва тоя тъп пиар.

70 000 лева струва само полета със Спартан-а, отделно командировки на всички натоварени в него, и прочие разходи за ешмедеме.

А въпросната „гордост“ „Дълбоководен басейн“ е просто един басейн – от едната страна с едно духало, което да прави вълни, от другата – с корпус, който се потапя.

И забележете! – проектът за изграждането на този басейн, представян като „чудо“, е за 2 милиона лева, но! Но! Впоследствие – на финала се оказва, че струва … 5 милиона лева!

Ако питате АФЕРА направата на тоя басейн трябва да се разследва, ама като знаем що мушенгии в Морското училище във Варна бяха покрити услужливо от когото трябва, нямаме никакви илюзии.

Иначе нямало пари за повишение на заплатите на военните, нямало пари за нищо, ама да вдигат Спартана срещу 70 бона на полет, може, щото такава им е представата на „простоидиотите“ за дърварски пиар.

Междувременно шефът на Морското училище масонът Боян Медникаров, който на всяка власт усърдно коленичи, сега ще се възползва от тоя „височайш“ басейн и струпалата се камарила около него, като трамплин, за да си издейства лелеяната от него кариерна стъпка – бъдещ зам-министър на отбраната, понеже през октомври се пенсионира.

Afera.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.