Заставам пред вас с името и професионалната си биография, за да ви призова да гласувате без страх!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zastavam-pred-vas-s-imeto-i-profesionalnata-si-biografiya-za-da-vi-prizova-da-glasuvate-bez-strah/54018 SvobodnoSlovo.eu
Заставам пред вас с името и професионалната си биография, за да ви призова да гласувате без страх!

На 02.04. ни призовавам да гласувате! А ако изборът ви е ЛЕВИЦАТА! с номер , аз поемам отговорност пред вас да изпълнявам дадените от нас обещания да се борим за:

връщане на доверието на българите в най-висшата институция - Парламента

качествено, адекватно, солидарно, достъпно и с човешко лице здравеопазване

качествено, достъпно и модерно образование, съхранило и развило на най-добрите традиции в тази сфера

справедливи доходи и достойни условия на труд за всички българи

спешно приемане и започване на прилагане на мерки за оврадяване на демографската катастрофа

равенство на всички пред закона

Заставам пред вас с името и професионалната си биография, за да ви призова да гласувате без страх! Вижте, помислете и изберете - важно е за всички нас да имаме стабилна, правова и развиваща се държава!

Цветеслава Гълъбова

6 Коментара

Ива Ганева

преди 1 година

Смешница! Що не обещаеш първо да се приеме истанбулската конвенция. Нали на СтаниШеф това му е първият приоритет.

Коментирай

Достоен човек и лекар е тя.

преди 1 година

Аз ще гласувам чак, когато се появи електронното гласуване (живея в чужбина и ми е все едно какво се случва в България), но по принцип бих подкрепил тази сериозна жена. За разлика от другите тя има много в главата си.

Коментирай

jvg

преди 1 година

Лоша е компанията, д-р Гълъбова. Румен Петков, без един ден реален трудов стаж, Мая Манолова, също, несвършила нищо през живота си, Татяна Дончева, видяхме я как се оплете като патка в кълчища в правилника на парламента, Кадиев, който е бивш зам. финансов министър, а не знае основни понятия от финансите. Никой от тия не може да вдъхне доверие.

Коментирай

Това е лекарката ...

преди 1 година

Това е лекарката, която не успя да провиди, че Киро е Имбецил, а Радев - лапнишаран . . . И сега има безочието да твърди небивалици . . . Аз никога няма да гласувам за Цвъртяша Кобила . . .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.