Жалка смешна държава на депутати малоумници създаващи нация от “престъпници”

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zhalka-smeshna-darzhava-na-deputati-maloumnici-sazdavashti-naciya-ot-prestapnici/114641 SvobodnoSlovo.eu
Жалка смешна държава на депутати малоумници създаващи нация от “престъпници”

С този закон до 1 година половината държава ще е останала без автомобили и всеки втори ще е бил задържан за 24 часа. Лабораториите ще направят пари от хора, които се борят да докажат своята невинност заради некачествени тестове ползвани от МВР. Защото с тях ти се превръщаш във виновен до доказване на противното. Това е антиправо! 

После ще последват дела, дела, обезщетения, обезщетения и държавата ще плаща, плаща с парите на данъкоплатеца. 

Нали не си мислите, че парите за обезщетения ще дойдат от заплати на тъпи депутати? Не, а трябва, защото точно те са виновни за поредната правна малоумщина. Парите обаче, ще дойдат от държавата, сиреч пак от вашите данъци. 

Омагьосан кръг. Параграф 22. Ротация. Жалка смешна държава на депутати малоумници създаващи нация от “престъпници”.

Да ви е честита държавата на ППДБ-ГЕРБ.

Цветан Фиков

2 Коментара

Никой

преди 8 месеца

Горките лаборатории, след ковид-истерията останаха без работа и доходи, и сега властта ще им ги осигури.Пък те ще й се отблагодарят.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.