Живеем в страната на джентълмените с късмет и на изпаряващите се илюзии

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zhiveem-v-stranata-na-dzhentalmenite-s-kasmet-i-na-izparyavashtite-se-ilyuzii/86673 SvobodnoSlovo.eu
Живеем в страната на джентълмените с късмет и на изпаряващите се илюзии

Живеем в страната на джентълмените с късмет и на изпаряващите се илюзии. Джентълмените са с късмет, тъй като живеят в страната на търпеливия народ, който търпи всичките им лъжи и на всичкото отгоре им плаща за това!

  Илюзиите от театър "Избори" се изпариха, а благоднествието и просперитета се отлагат за някой друг ден може би! Естествено за народа са приготвени всякакви занимавки, с които да му се отвлича вниманието от високата сметка, която плаща. 

  Народът сега е зает да спасява лева, да събира подписи за пореден референдум и за какво ли не още. Какво ще се случи ли?   

  Нищо особено. Просто, някой ден ще се осъзнае и ще си припомни онази приказка за неволята, която ни учи, че ако не си поправим сами каруцата, никой няма да дойде да ни я поправи.

Димитър Байрактаров 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.