Журналистът Тодор Стефанов: Единствения тулуп в България е Бойко Борисов

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zhurnalistat-todor-stefanov-edinstveniya-tulup-v-balgariya-e-boyko-borisov/14836 SvobodnoSlovo.eu
Журналистът Тодор Стефанов: Единствения тулуп в България е Бойко Борисов

Освен това да имате печеливш бизнес, внимавайте и със снимките в социалните мрежи!

Щом едно хлапе (при това шампион по борба на България) позирало с маскировъчна униформа и пушка (истинска или не) може да бъде задържано и обявено за терорист, представете си снимките ви от плажа с голи дечица край вас какво могат да предизвикат в извратените мозъци на Каскета и компания. Примерно.

Впрочем, Тулупа и сам насочи вниманието ни към този момент на пресконференцията след снимките от спалнята му – че ако го били снимали и с момченце трябвало да се хвърли от някъде си, извратенякът.

Но питам се и питам, снимката с пищова на нощното му шкафче ( а не в специална каса, примерно) не е ли достатъчна причина да бъде задържан и обвинен и той?! …

Та така си живеем по логиката на каскета – виновни сме до доказване на противното.

От това, че сме недисциплинирани и генерираме пандемии, до селфитата в социалните мрежи.

Само един, Падишаха е невинен, беден, онеправдан и прост. Останалите сме по презумпция виновни.

Коментар на Тодор СТЕФАНОВ, News24sofia.eu

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.