Ако бяхте бойци срещу фокшизма вече да сте грабнали лопатите

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ako-byahte-boyci-sreshtu-fokshizma-veche-da-ste-grabnali-lopatite/123760 SvobodnoSlovo.eu
Ако бяхте бойци срещу фокшизма вече да сте грабнали лопатите

Само толкова си можете:))

Възмущението от канибалски торти в социалните мрежи издава страх. Ако бяхте бойци срещу фокшизма вече да сте грабнали лопатите. Но реално тортата е символ на победнито плюскане с помоща на победените.

А фокшизма остава за децата - те не разбират Вашето ПОЕДИНИЧНО възмущенийце.

Съпротива му е майката, но майката на сопротивата явно е дадена в старчески дом.

Без снимка не четете, нали?!:)))

Мартин Карбовски

6 Коментара

Станислав

преди 4 месеца

Страхотно назидателно говорене от студиото Ви - апартамент, г-н Карбовски. Удобно си измивате ръцете с хората, докато броите дигиталната кешовица, дадена Ви от т. нар. "опозиция" по време на двата избора тази година. В същото време непрекъснато мрънкате и се оплаквате как не стигат - за алчното дупе никога няма да стигнат парите. Не забравяйте обаче, че този Сатанизъм в нашите управляващи ще се отрази еднакво на всички ни, независимо лицемери или не, гражданско активни или пасивни, фашисти или антифашисти. Помислете си добре - наистина ли направихте всичко по силите си Вие лично да предотвратите този пълзящ фашизъм/сатанизъм или просто лукаво се възползвате от ситуацията, за да спечелите някой лев от копнеещ за слава и почести контролиран "опозиционер"? Язък, че строите църква, струвате ми се като пълен ФАРС, част от контролираната от дълбока държава фейк опозиция и медия!

Коментирай

Гражданка

преди 4 месеца

Този същия, който обвинява хората в страх, постоянно мънка в своя ютуб канал, и внимава да не каже нещо " на криво", че да не го изтрият. Оплаква се , че не може да каже някои истини, ами значи и той е страхливец. Все мънка за пари и цензура, но така и не излъчи в ютуб предаването за камтрейлс, и тогава му лъсна страхливия задник. Не мога да уважавам такива "журналисти".

Коментирай

moitoi

преди 4 месеца

Карбовски...!!!Не съм скачал по площадите за БАНАНИ защото знаех че ТЕ са за МАЙМУНИТЕ на каквито ни НАПРАВИХА!!!Бил съм само на такива където бяхме срещу тези които казваха -С влакове ЗАМИНАВАМЕ и с ТАНКОВЕ ще се Върнем !!!...а от ВАШЕТО СДС ни наричаха НАЦИОНАЛИСТИ!!!Къде беше ТИ ТОГАВА защото направихте така че една ЕТНИЧЕСКА НЕбългарска Партия да ни УПРАВЛЯВА!!!Скачай де...по-млад си!!

Коментирай

Джингиби

преди 4 месеца

Ми чакаме тебе..,или ти после ще коментираш погрома ни?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.