Ако глупостта е модел, разумът е лудост

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ako-glupostta-e-model-razumat-e-ludost/54039 SvobodnoSlovo.eu
Ако глупостта е модел, разумът е лудост

„Има как!“, нищо, че в „Промяната“ няма кой да го посочи, а още по-малко как да го направи

Важен етап в агресията на неолибералната лудост срещу здравия разум в западните общества беше задействаната в САЩ операция „ми ту“. Огромно е въздействието на продукцията на Холивуд върху стотици милиони хора по света, затова атаката подхванаха няколко актриси, веднага се включиха медиите, социалните мрежи и някои съдии. Манипулацията успя.

Активистите в прокарването на Ония „ценности“ я подеха незабавно и в Европа, видяха в нея възможност да прокарат приемането на Истанбулската конвенция във всички страни в ЕС. Конкретно в България, тъй като у нас конституционният съд я спря. Значи им се налагаше да я пробутват на части и на етапи, с увещания, измами, гневни разпореждания и заплахи от Брюксел.

На 15.9. м. г. ЕП за пореден път настоя да бъде приета в България и още няколко страни. Обвиниха ни за някакви атаки срещу ЛГБТИК+, чести насилия върху жени и осъждане на феминизма. Чисти измислици. Естествено, туземните соросоиди съвсем обнагляха. На 25. 11. м. г. във връзка с Международния ден за елиминиране на насилието срещу жените тръгна тяхната.

Едни звезди в критическа възраст от Холивуд след повече от 20 години си спомниха горчивини от младините, предявиха претенции, номерът им мина в съда. Посоченият за насилник беше осъден и изчегъртан от кинобизнеса, влезе в затвора, плати им огромни обезщетения. Имаше и други случаи. Своевременно Сорос беше подредил в съдебната система правилни прокурори и съдии.

И тук вкараха за участие в играта актриса страдалица. В своя фейсбук профил тя внезапно си спомни, че е била жертва на „мъжко насилие“ преди пет години. На 2.12. м. г. „Труд“ отбеляза началото на пропагандна кампанийка на носителите на Ония „ценности“.

Последва семинар за признаване на пола при транс и интерсекс хора на Съюза на съдиите в България (ССБ) – една много напред придвижена в неолиберална посока структура, загнездена нависоко в съдебната ни система. С цел да подобри съдебната практика за смяна на гражданския пол и защита правата на ЛГБТИК+, да се анализира влиянието на решенията на КС и ВКС върху нея.

Всъщност да пробутат у нас постижението на Сорос там. И чрез същите съдебни практики да осигуряват сътворяването тук на онзи объркан, изкривен, неестествен тамошен свят. Прекрасния свят на утописта Хъксли, в който на хората не с разрешава да се държат другояче освен по задължителните правила за обществено поведение. Прогнозиран за 25-век, но в ССБ се забързаха.

След тях "анархо-феминисти" и организатори на "Мини Прайд" отидоха пред Военния клуб в София да предотвратят провеждането на международна конференция на консервативни и родителски организации. Малка групичка, но нахъсана поради усещането, че са сила с „Америка за България“ и множеството непеошки подривни организации зад гърба.

Чужди, но яко финансирани отначало само отвън, но от години и от нашия бюджет, за да работят по външни указания, правила и модели. Уеднаквени в „демократичния“ евроатлантически свят, до пълна досада повтаряни отново и отново, и пак отново. С празната надежда все пак да се случи невъзможното.

Точното повтаряне на едно и също действие е безумие. Това става наоколо.

„Има как!“, нищо, че няма кой в „Промяната“ да го посочи, а още по-малко да го направи. Тежка политическа фрустрация. Изживяване на безизходност, причинена от липсата на изход, който да им се хареса. Пренасяне в отвъдното, на обратната страна на луната, някъде другаде по-далеч, само да не е от този свят. Щом глупостта се наложи като модел, разумът става лудост.

"София прайд", организираща гей паради в София, обяви резултатите от своя призив да се подпише предизборна декларация в подкрепа на ЛГБТИ организациите. Подписали са се само кандидат-депутати от коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България".

Според Шекспир всяка лудост има своята логка, макар и безумна. Тук тя е пълната свобода, достъпна за човека, но при условие обществото да не го слага в никакви рамки. Ако живеят в измисления си свят, значи са гении според тях и Шопенхауер, казал го за общото между лудия и гения.

Ако обаче са им създадени условия да лудуват и живеят в други светове. Стана скандално известно, че чрез Национален фонд "Култура" Министерството на културата е финансирало транс шоу, в хода на което мъже, облечени като жени, са изнасяли представления за пълнолетни. С порнографски характер според театровед аГергана Пирозова.

И добавя за наличието на „за изградена повече от десет години мрежа от едни и същи хора, които получават публични средства, при това огромни, и формират т.нар. културната среда на т.нар. независим сектор... за въшно създадена 25-годишна класа - новата грантова неолиберална работническа класа с грантовите артисти, които сами си се награждават!“

На 10.03. т. м. „Труд“ писа: „Крайно време е и у нас да се приеме американският закон за чуждестранните агенти. Соросовите и други вредни НПО-та да получат точното си название. Както и да спре финансирането им от наши държавни институции, след като се отчетат за досегашното си донорство.“

Хайде, има как да се погрижите за нормално бъдеще децата и внуците в тяхна България, а не в ужасите на „прекрасния свят“ на Хъксли, Оруел и днешните политически утописти!

Тези дни транссексуалният Одри Хейл уби три деца и трима възрастни в частно християнско училище в американския град Нашвил, щат Тенеси. Най-страшният гняв се поражда от безсилие да приемеш света какъвто е. Тези като него нещастни жертви на неолибералната токсична среда нямат с какво да се различат от другите, да се разбират с тях, да ги заобичат и да станат обичани.

Транссексуалността е психическо заболяване, каквото и да дрънкат от асоциацията на американските психолози, изнасилващи в медиите лекарите, науката и просто здравия разум. Наскоро приеха като клиничен стандарт "джендър-утвърждаваща" помощ.“ Призовава се да не се „фетишизира семейство“ и децата да се учат, че то всъщност ги заплашва?!

Британският "Telegraph" съобщи, че от от новите издания на книги на Агата Кристи се премахват пасажи, „които могат да наранят чувствата на някои читатели“... Стопроцентова закономерност: След като в едно общество нахлуе всепозволеността, следва бурен растеж на забраните и санкциите, настъпва тоталитаризъм.

Daily Mail от 29 т. м.: „ЛГБТ идеологията е пуснала дълбоки корни в британските училища и води до разстройства в половата идентичност при децата. Те, вместо да получават знания, се сблъскват с изоглавящо затъпяване, а учителите се страхуват от дамгосване като трансфоби“.

Сексуалната просвета фактически е превзета от екстремисти. С всички позволени и преди всичко с непозволени средства неолибералното задкулисие се стреми да унищожи по-голямата част от човечеството. Не предвижда сред оцелелите да има българи. Остава сами да се преборим.

Автор: Д-р Илия Илиев

trud.bg

2 Коментара

Иванов

преди 1 година

Ако при комунизма имаше издънки, то те пак бяха плод на нашата си простотия. В съревнование със Соца, в западна Европа разглезиха обществата с невероятни неща, които сега им отнемат упорито. Това, което България постигна през този период не само не можа да остане, направиха ни стопроцентова американска колония и територия от третия свят. Ако нямате ум за повече, сравнете само покупателната ни способност, здравеопазването ни-платено вече, образователната ни система, скапаната ни армия и всичко останало. Място за философстване просто няма.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.