АКО НЕ МОЖЕТЕ ВИЕ, БОЖКОВ ЩЕ МОЖЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ako-ne-mozhete-vie-bozhkov-shte-mozhe/9653 SvobodnoSlovo.eu
АКО НЕ МОЖЕТЕ ВИЕ, БОЖКОВ ЩЕ МОЖЕ

Ентусиазмът на новите в политиката спадна, битката с борисовщината леко изтънява и както казва Максим Горки за италианците - “пошумят, пошумят, пък утихнат...” Ако това ви е промяната и борбата за справедливост всеки човек от митингите миналата година ще се попита “защо ги ручахме жабетата?”.

ГЕРБ е на път да стане порядъчна и нормална партия, да се забрави авторитаризма на лидера им и да поникне пак където не го сееш. Знаем, че е трудно. Но също така виждаме, че ви е по-кеф да влезете в следващия парламент, да отидете на море, да се върнете на депутатските банки - нежели да търсите промяна.

Половин промяна е подмяна обаче. Ако не може да се справите с Всичко натворено от ББ, по добре да дойде Черепа. И той идва. Защото ако и той не дойде, идва един друг, чийто полицаи ни биха през 1997-ма. Един ден всичко това, нашият, непочистеният авгиев обор ще ескалира и Виденов с юмрук, нож и автомат ще ви потърси сметка. Може да не се казва Виденов, но може да е и по луд от него. Дано да греша.

Мартин Карбовски

lentata.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.