Ако Русия удари с ракети американското посолство в Прага примерно, какво ли ще стане в света?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ako-rusiya-udari-s-raketi-amerikanskoto-posolstvo-v-praga-primerno-kakvo-li-shte-stane-v-sveta/130799 SvobodnoSlovo.eu
Ако Русия удари с ракети американското посолство в Прага примерно, какво ли ще стане в света?

Ако Русия удари с ракети американското посолство в Прага примерно, какво ли ще стане в света? Какво ще стане, ако удари френското посолство в Берлин примерно? Ако можете да си представите такова нещо, може би ще разберете размерите на умопомрачителната наглост на Израел, които удариха иранското посолство в Дамаск вчера. Русия никога не е вършила такова нещо, а Израел го извърши!

Убити са десетки човека, сред тях 2 души от висшето командване на иранската армия и 8 по-ниско поставени ирански военни. Не знам вече как да представям новините в света на безобразното лицемерие. Израел нарушава въздушното пространство на друга суверенна държава, за да порази територия на трета суверенна държава! Защото посолствата се водят територия на съответната държава и се ползват с всички прерогативи на суверенното неприкосновение, което имат и държавите.

Кой си позволява в този свят да напада чужди държави, за да убива своите врагове? И ако на някой му хрумне да настоява, че Русия нападна суверенна държава, трябва да си прочете историята, защото там, където нападна, живеят руснаци, руснаци, а тези територии са и исторически принадлежни. Докато Сирия например никога не е принадлежала на Израел! Даже до 20 век Израел нямаше на картата на света. Също така например в Ирак не живееха американско коренно население с исторически принос за развитието на американската държава, обаче САЩ атакуваха и навлязоха с армия в Ирак.

Същото важи и за Югославия. И за Панама, и за Куба. Особено много важи за Корея и Виетнам. Какво американско население спасяваше САЩ във войната с Виетнам? Та, има ли право Израел да прави всичко това? И накрая, защо сирийското ПВО не е свалило израелските ракети?

Анастасия Гешева

8 Коментара

Босилсковски

преди 3 седмици

"И накрая, защо сирийската ПВО не е свалила израелските ракети?" Много важен въпрос. Версиите са две. Или обслужващите са проспали нападението, или иранците получават "Casus belli". Евреите им го дават, за да започне световна война, в която янките се надяват да занулят грандиозния си дълг. В такава война няма да има победители. Радиацията ще унищожи всичко живо веднага, или след няколко месеца. Оцелелите ще искат да са мъртви. Ако това е целта на Дълбоката държава с плана "Зануляване", бункерите няма да помогнат.

Коментирай

Божидар Николов

преди 3 седмици

Израел измести Великобритания като пета ядрена сила в света и в момента може да съперничи на Франция и Китай по размера и сложността на своя ядрен арсенал. Въпреки че е джудже когато се сравни с ядрените арсенали на САЩ и Русия, всеки от които притежава над 10 000 ядрени оръжия, Израел все пак е ядрена сила. Каквото и да е числото, няма съмнение, че ядрените оръжия на Израел са налични и в голяма степен предназначени за "водене на война" в близкия Изток. Основен елемент от ядрения арсенал на Израел са "неутронните бомби", миниатюрни термоядрени бомби, предназначени да максимизират смъртоносната гама радиация, като същевременно минимизират ефектите от взрива и дългосрочната радиация – по същество предназначени да убиват хора, като оставят непокътната собствеността.

Коментирай

удрят щото могат

преди 3 седмици

Удряйте и вий!!!

Коментирай

Стефан Генов

преди 3 седмици

Иран е единственото образувание, освен СССР, което имаше и има както суверенни средства, така и тяхното покритие. Сега Израел, в коалиция със САЩ трябва спешно да "победи" Иран и неговите съюзници, да ги обвини, така че и САЩ, и Израел да "закачат" своите репарации и обезщетения върху него, които ще бъдат платени от губещата страна за сметка на суверенни фондове, което ще позволи на САЩ и Израел да имат бюджети до 2026 г. Непокритият бюджет на Израел отива в дълга на американската корпорация, като гарант за Израел. Не говорим за официалния дълг, който вече е над 32 трилиона долара, а за общия дълг, който вече надхвърли 258 трилиона. На Израел му остават около 2 години да съществува в сегашния си вид, дори ако сега реши проблема с бюджета до 2026 г. Евреите няма да имат полза в дългосрочен план от този конфликт.

Коментирай

Атанас

преди 3 седмици

Анастасийо, ма...Докога ще бълваш глупотевините си и няма ли кой да ти вземе микрофона! На всички ни е ясна политиката на ционистите ,та едва ли чакаме ти да ни я осветлиш.Чуваш ли се, ма ! Американско коренно население?! Не искам да задълбавам в анализа ти, НЕ! Ходи си в книжарницата , ама имаш нужда да четеш,четеш, четеш и пак се съмнявам ,че нещо ще те обогати, щото е важно и какви са ти източниците и какъв ти е приемника та да го разбереш-:а при теб честотите са явно орязани!

Коментирай

Майна

преди 3 седмици

От горния коментар си личи,че има и информирани хора..Ма то където и да пипнеш съчинението на Анастейша лъха на , на какво, по-добре да не го определям. Чудела се вече как да представяла новините в света! Тя се назначи за представител на новините. Ох! Сирия- коя Сирия? Няма смисъл Асад да търси изход, дипломатически доколкото може и на знаем кои все пак са зад него.. Знае ли изобщо за каква ситуация става въпрос и как се маха предпазител на... Асад да взима Анастасия и най- накрая да се решава проблема в Близкия Изток и не само! Да я изпращаме, макар че ще се лишим от отварящи очите ни коментари..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.