Алтернативата след изчерпването на мирния път е революционния

https://svobodnoslovo.eu/komentar/alternativata-sled-izcherpvaneto-na-mirniya-pat-e-revolyucionniya/137327 SvobodnoSlovo.eu
Алтернативата след изчерпването на мирния път е революционния

Много ключово, преломно време. На огромни проблеми, но и на огромни възможности. Иска се смелост и улавяне на времето.

Вече е започнало отварянето на историческия прозорец, при който съвпадат външните особености(предпоставки) с вътрешните нагласи.

Личи си дори по поведението и процесите вътре в ДПС. Феноменът и останалите влезли в ролите на бесни евроатлантици все още не осъзнават, че вече са в минало време.

И наистина, ключа е същата тази необявена световна война, която колективния Запад губи, и която методично разруши стария ред и вкарва света в нов. Те тепърва ще се разберат, Русия и САЩ, дори да е след още известно покачване на залозите.

А България неслучайно е на това географско място, неслучайно е със своите културни и исторически особености и всички други пластове, включително духовния. Тя трябва да бъде мост, а не стена. Тези не го разбират и трябва да са в минало време.

По-добра възможност от тази, която сега започва да се оформя и през следващите няколко месеца - няма да има. Възможността за мирния път. 

Един човек и легитимността на една институция, включително положителното международно приемане на Изток, може да взриви системата. 

Алтернативата след изчерпването на мирния път е революционния.

Но той изглежда като непосилност и недостижимост.

Станислав Бачев 

6 Коментара

Майна

3 days before

И тако , и вако.. Трябва ти ,,трибунка,, с полегати мисли за да се наместиш някъде, в подходящ момент, а..? Айде у лево, аман от подобни писания , на амбициозни за ..,,поприще,,

Коментирай

Прик

3 days before

Хайде майна на майната си!

Коментирай

кольо албанеца

3 days before

интелигентно момче, но усещам, че иска да ни пробута президента. а аз знам, че той знае на чия страна играе същият. не щем!

Коментирай

Azra123

3 days before

Българите са превърнати в стадо овце за каква революция говорите изобщо никой не иска лустрация нас ни управляват комунисти девето коляно и ни водят на заколение.

Коментирай

Посетител

3 days before

Времето за лустрации мина отдавна. Преди 35 години. Що се отнася до комунистите - тези, истинските - отдавна са в по-добрия свят... Не комунистите са ви проблема.

Коментирай

Azra123

3 days before

Вие сте лотофаги и мърширувате упорито към пропастта .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.