Ама нямало редовно правителство, било ужас. Да, ама не

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ama-nyamalo-redovno-pravitelstvo-bilo-uzhas-da-ama-ne/7904 SvobodnoSlovo.eu
Ама нямало редовно правителство, било ужас. Да, ама не

Тезата, че о, ужас, партиите са се провалили и нямаме редовно правителство.

Сори, ама, България има правителство, и то по-добро от правителството на Борисов. Дори и изключенията с министрите от служебното правителство, които не се справят и премиера, пак на фона на предишните, поне ако не разкриват, поне не крадат.

Аз и вие печелим, защото се краде по-малко, има повече ум в управлението. Къде е тук проблемът?

Ама нямало редовно правителство, било ужас. Да, ама не.

На мен, а вярвам и на повечето хора, не ми трябва "някакво" правителство, което всеки момент да бъде спъвано от партиите на задкулисието, а правителство което може да даде просто на качествени хора като Петков и Василев, и поне куп почтени момчета като тях да ни управляват.

И да в Парламента днес ГЕРБ и ДПС нагледно демонстрират как могат да пречат и дестабилизират, за да покажат надмощието си над служебното правителство и че само те могат да правят правителство.

Пък аз си мисля, че хората виждат проказата и цинизма на тези две партии, които служат за приют на корумпирани и престъпни люде.

И пак искат да управляват за да ни бъде стабилно в нищетата и безнадеждността?!

Не, категорично, не.

Виждам какво става в Парламента, но то става, само защото за партиите на задкулисието е кошмар народът да проумее че има живот и със служебно правителство, без техните хора на власт.

Да, временно е, но самият пример че служебните министри се справят, не им дава мира. Пък и трупат популярност, пък и имат и перспектива.

Намираме в преходен етап от власт на закдулисието към властта на нормалността и още силите на промяната не доминират, но тенденцията е ясна. Балансиращата БСП е разкрачена между възкресение и котвите на миналото.

Илиан Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.