Аман от врачки, баячки, гледачки, кашпировченцета и др. подобни, жадни за своите пет минути слава

https://svobodnoslovo.eu/komentar/aman-ot-vrachki-bayachki-gledachki-kashpirovchenceta-i-dr-podobni-zhadni-za-svoite-pet-minuti-slava/7725 SvobodnoSlovo.eu
Аман от врачки, баячки, гледачки, кашпировченцета и др. подобни, жадни за своите пет минути слава

Пускам тв-то тази сутрин и хоп, професор витанов насреща ми. Отново ни начуква канчетата и говори с гробовен глас, отново говори за себе си в трето лице, единствено число.

Този странен човек с претенции за научност и академизъм изпитва някакво садистично удоволствие да говори за брой починали, имам чувството, че оргазмира доокато го казва. Има една самодоволна усмивчица в ъгъла на устата му. А това е гадно и гнусно.

Професоре, запрЕте се малко, както казваше баба ми. Смирете се, не сте по-велик от Него. И ние, простите доктори, все поназнайваме нещичко от медицината, че може би и от организация на здравеопазването у нас.

Последното е доста съществен фактор във високата смъртност по време на пандемията. А, изпомеждудругото, от доста години сме в първите места по смъртност, даже и без пандемия. Като толкова много ги разбирате тези неща, що не вземете и това да коментирате в стил "проф. витанов каза...."

А още помеждудругото, вземете си сменете аутфита /чудесна българска дума, която вие ще разберете, понеже сте и чуждоговорящ/, че с тези айрънмейдънски тениски и карирани ризета не стоите добре на екран. Особено като заговорите за величеството проф. витанов...

Аман от врачки, баячки, гледачки, кашпировченцета и др. подобни, жадни за своите пет минути слава. За тяхна информация - светът го имало и преди тях, ще го има и след тях. Но дали ще ги помнят даже потомците им е отделен въпрос.

Бъдете здрави и се пазете от рака, мерака и простака, защото срещу тях ваксина "няма открита".

Цветеслава Гълъбова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.