БЕЗ ВАКСИНАЦИЯ – КЪМ ПЪЛНА ПОБЕДА... НО, НЯМА ДА СТАНЕ!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/bez-vaksinaciya-kam-palna-pobeda-no-nyama-da-stane/11475 SvobodnoSlovo.eu
БЕЗ ВАКСИНАЦИЯ – КЪМ ПЪЛНА ПОБЕДА... НО, НЯМА ДА СТАНЕ!

Действията на тулупското правителство този път изглеждат много добре обмислени. Целта е една – стремително нарастване на заразените, огромна трета вълна и пълен локдаун към датата на изборите. Само това може да обясни невъзможно бавния темп на ваксинация.

Ваксини няма, защото не са поръчани. А не са поръчани, защото така е изчислено. Ваксинацията в България върви близо 50 пъти по-бавно от другите страни в Европа.Защото масовата ваксинация ще доведе към намаляване на заболяваемостта, а именно това и точно в този миг е крайно нежелано за тулупите.

Те искат много болни, колапс на здравната система и да си останем в къщи на датата на изборите. Така твърдите и самоотвержени ядра ще решат изборите. Затова и смело пропагандират, че се готвят да управляват отново.

Заключени у дома, ще бъдем много по-податливи на долнопробната им джипкаджийска пропаганда. Заключени и стресирани, ще бъдем много уплашени за живота и здравето на възрастните, а те са напълно отвратени от кражбите, грабежите, бедността и липсата на здравеопазване.

Заключени вкъщи ще бъдем облъчвани от прислужната им социология и пропаганда за да стигнем по-лесно до решението, че няма смисъл да се гласува.

Така изборите ще останат в ръцете на този половин милион, който тулупите назначиха за своя администрация и чиито доход вече /това го няма в нормалния свят/ надвишава този, на работещите в частния сектор.

Политиката – „ние – по богати, а вие по-бедни” е квинтесенцията на герберасткото управление. ПОЛТИКАТА НА ЧЕКМЕДЖЕТО! И за нейната победа се изисква единствено да си останем в къщи на 4ти април.

Но! NO PASARAN! НЯМА ДА МИНЕ!Не и този път.

Отвращението към тази корумпирана до мозъка на костите си власт е достигнало онзи предел, когато просто НЯМА ДА МИНЕ!

Просто ще излезем и ще ви пометем. Първо от властта, а после от апартаментите ви с и без асансьори към каменната сграда на затвора. И да, знам че именно от това ви е страх и сте мобилизирали цялата си кафява машина да всява раздор между вашите противници. Но, НЯМА ДА СТАНЕ! НЕ И ТОЗИ ПЪТ!

Горчивата чаша ще си я изпиете. Защото след престъплението идва и наказанието. Простичко, по ленински, както би казал литературният експерт -тулупът.

Диана Дамянова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.