БИЗНЕСЪТ СЕ САМОУБИВА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/biznesat-se-samoubiva/7900 SvobodnoSlovo.eu
БИЗНЕСЪТ СЕ САМОУБИВА

Няма налично описание на снимката.

Не е лесно да си бизнесмен днес. От една страна - малоумната заповед на Министър Менгеле, а от друга - бесните клиенти, които не искат да ги карат да ги карат да ходят с маски в магазина и да спазват отстояния, да представят сертификати и каквато друга глупост е щукнала на министъра.

Преди малко в магазин ДМ, в който по принцип са толерантни, една лелка от служителите врещеше като приклещена коза на всеки, който влизаше, да си покрива и носа и маската да не пропуска. Един-двама преди мен просто се врътнаха и си излязоха. Аз, естествено, попитах дали има ментално увреждане вече от маската, че да ме кара и аз да се увредя. Обясних й възпитано, че ако продължава да врещи, повече в магазина и веригата няма да стъпя /а доста пари оставям там/. И никой не я подкрепи, дори колегите й.

Един такъв служител може да прогони много клиенти от магазина. Аз например вече не стъпвам в ЛЕКСИ, откакто една касиерка ми направи проблем как ми била поставена маската. Ами оставих продуктите, които бяха около два метра лента, да си ги прибират и й обясних, че повече няма да съм клиент на магазин, който наема дебили за служители. И повече не стъпих там. ТОВА ЧАКА ВСЕКИ БИЗНЕС, КОЙТО СЛУША МЕНГЕЛЕ, А НЕ СПАЗВА КОНСТИТУЦИЯТА И ЗДРАВИЯ РАЗУМ!

Призовавам за БОЙКОТ на всеки магазин и заведение, които изискват да се задушаваме. Тези, които си позволят да искат и дистанция и сертификати, да си мислят без клиенти как ще оцелеят. Ако сме единни, ще се преборим!

Призовавам и работниците - НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ, НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ! Работодателите трябва да помислят дали да загубят работниците си и да ги принуждават да спазват безумни мерки. Защото ТОВА Е НЕЗАКОННО да се поставя като условие за правото на труд!

Призовавам и студентите за БОЙКОТ на университетите, които си позволяват да им отказват право на образование, ако не са ваксинирани или не си правят постоянно тестове! Тези местни фюрерчета трябва да бъдат поставени на мястото им!

Съпротивата е задължителна, за да оцелеем и да имаме бъдеще. В цял свят хората се съпротивляват на това безумие и медицински фашизъм! Няма да мине! От нас зависи! Не се страхувайте, потърсете помощ от други, които мислят като Вас. Не могат да глобят и изгонят всички ни!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.