БОГ СЕ ЧУДИ С КАКВО ДА ЗАМЕНИ БЪЛГАРИНА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/bog-se-chudi-s-kakvo-da-zameni-balgarina/122845 SvobodnoSlovo.eu
БОГ СЕ ЧУДИ С КАКВО ДА ЗАМЕНИ БЪЛГАРИНА

 

Има една легенда - ако минеш под дъгата можеш да промениш пола си . Минавайки обаче под арката пред свети Александър Невски ти просто променяш психичното си състояние - от нормален човек ставаш идиот.

Идиот, който минава по червен килим по пътя за психиатрията. Но вместо с жълти книжки ще го замерят с жълти павета. А отвъд "Арката" Бог се чуди как и с какво да замени българина.

Христо Стоянов

1 Коментара

Ангелина

преди 4 месеца

Христо Стоянов - гуруто на Бойко Борисов и компания ,която възхвалява. "Бог се чуди" ,с какво да замени такива интелектуалци ,като теб ,които са продали душата си на дявола ,въпреки че имат ум...,но много избирателно го използват и целенасочено ,но по партийни ,а не принципни позиции... ,иначе не би ни занимавал със своите "прозрения" за несъществени неща - дребнотемие ,на които извисените духом към които би следвало да се отнасят хората на изкуството не би следвало да обръщат съществено внимание и за са над "тези неща" .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.