Болниците лъжат Зравната каса и я източват с фалшиви пациенти и фалшиви диагнози. И 20 години няма кой да прогледне и да види това

https://svobodnoslovo.eu/komentar/bolnicite-lazhat-zravnata-kasa-i-ya-iztochvat-s-falshivi-pacienti-i-falshivi-diagnozi-i-20-godini-nyama-koy-da-progledne-i-da-vidi-tova/122832 SvobodnoSlovo.eu
Болниците лъжат Зравната каса и я източват с фалшиви пациенти и фалшиви диагнози. И 20 години няма кой да прогледне и да види това

По повод на смешно-жалките драми с шефа на Пирогов. Занимават ни с глупости. Никой не иска да види, че днешната българска медицина е превърната в АНТИЧОВЕШКО И ЗЛОСТОРНИЧЕСКО ИЗДЕВАТЕЛСТВО. Масово лекари поставят фалшиви диагнози на здрави хора, за да източват Здравната каса и да си докарват доходи. Мога да се обзаложа, че над 50% от операциите и медецинските манипулации се предписват и правят без необходимост.

Болниците лъжат Зравната каса и я източват с фалшиви пациенти и фалшиви диагнози. И 20 години няма кой да прогледне и да види това. Ами десетките фалшиви болници, които реално не функционират, има ги само като сграда и персонал, който дори не ходи на работа - и това ли не виждаме?! Българската медицина в момента е ОРГАНИЗИРАНО МАСОВО УБИЙСТВО НА ПАЦИЕНТИ. Една огромна ФИНАСОВА ПИРАМИДА за измама на данъкоплатците - здрави или болни.

Ами далаверите с лекарства? Изкуствените дефицити, реекспорта и свръхзавишените цени - никой ли не вижда?! На този фон отговорните лица си разчистват само лични сметки и се замерят с компромати в кално-мазни борби за контрол над МЕДИЦИНСКАТА МАФИЯ.  Дано има Бог /аз вярвам това/, та да се пържат всички вечно в ада.

Емил Василев

4 Коментара

Али Баба

преди 4 месеца

Абсолютно точно! На фона на намаляващото население да се увеличават парите на НЗОК е чисто лицемерие и алчност. В същото време закриват болници, детски отделения, по селата няма лични лекари... Мизерия и некомпетентност навсякъде.

Коментирай

Никой не иска да види

преди 4 месеца

В България след "здравната реформа"се плаща за болен. Ако всички са здрави лекарите няма да вземат заплати. Търсете причините в тези, които гласуваха тази реформа и така унищожиха перфектно работещото при социализма здравеопазване.

Коментирай

Ангелина

преди 4 месеца

Никой ,не иска да се занимава с "бялата мафия" .Те са най- опасните и имат всякакви средства ,за да изпратят ,където "решат" ,който дръзне дори само да каже нещо по този въпрос ,а не пък да реши да променя мафиотската структура.Шепа "чиновници" ,защото те отдавна не са лекари ,а още по- малко хуманни ,които са толкова алчни ,че ще си отидат искайки ..."ощееееееееееееееееееее..." с престъпната си дейност ,уронват авторитета на многото професионалисти ,които всекидневно спасяват човешки животи ,а те убиват хора в пряк или преносен смисъл с действията си. Трябва да се финансират от здравната каса само държавните болници ,а частните те ще се финансират ,ако в тях работят добри професионалисти от лечението на техните богати пациенти. А ,не умишлено да се водят към фалит държавни болници ,които поемат само разходите ,а приходите отиват в частните болници ,чиито собственици са свързани и с държавната болница .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.