Борисов е аут, няма как да стане премиер, дори и с прокси кукла като Дани Митов

https://svobodnoslovo.eu/komentar/borisov-e-aut-nyama-kak-da-stane-premier-dori-i-s-proksi-kukla-kato-dani-mitov/8987 SvobodnoSlovo.eu
Борисов е аут, няма как да стане премиер, дори и с прокси кукла като Дани Митов

Идат по-добри времена. Нито една партия няма да има повече от 70 депутати в парламента, никой няма да може да доминира и да си развява коня.

Борисов е аут, няма как да стане премиер, дори и с прокси кукла като Дани Митов. Хората му из институции и общини са се окопали и се надяват на чудо, пак да дойде и да ги спаси, като през 2014 г. Но ще обърнат сами палачинката и ще се сложат на новата власт.

Всяка година в следващите 3 ще има избори, по едно служебно и по едно редовно правителство. Така досегашната хватка на властта и рекетът ще отпаднат.

Борисов и ГЕРБ си избраха за предизборен лозунг "Ред в хаоса". Това е масонски постулат - Ordo ab Chao.

Дали е съвпадение, но Гешев също използва основен масонски постулат - започна изказването си пред сборището на прокурорите с "Внесохме светлина".

ГЕРБ и производните му като Гешев наричат ред мафиотското си управление, а хаос демонтирането му.

Повечето избиратели предпочитат хаоса без Борисов, вместо реда на Борисов.

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.