ЧЕ ТО И КОНЦЛАГЕРИТЕ СА БИЛИ ЗАКОННИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/che-to-i-konclagerite-sa-bili-zakonni/5060 SvobodnoSlovo.eu
ЧЕ ТО И КОНЦЛАГЕРИТЕ СА БИЛИ ЗАКОННИ

Направо изумявам от наглостта на Онуй, което заяви, че по времето на ГЕРБ нямало незаконно подслушване. Тоест, всички ние - протестиращите срещу властта на мафията и корупцията, сме подслушвани съвсем законно като терористи и екстремисти, искащи да свалят любимото правителство. Оня списък от миналата година за 100 незаконно подслушвани лица, сред които и аз, също явно няма никакво значение.

То ние знаем, че Вие ни слушате. Част от правилата на играта. Ние сме срещу тези, които се опитват да предадат България. Срещу тези чужди елементи, които под маската на български граждани, работят за истинската си родина. Срещу тези, които вместо на българския народ, рапортуват на американското, израелското и други посолства. Ние знаем! И те знаят, че ние ги знаем. Затова са безскрупулни! Войната се води на всички нива и подслушването е само една малка част от нея.

Пегас е нещо вече старо. Да слушат. Да знаят какво ги чака! Да знаят, че могат да купят правителства и политици, но не могат да купят истинските българи. Да знаят, че Борисов и Петков могат да им козируват, но има хора, които ще ги спрат!

Законно не означава морално и справедливо. Апартейдът е бил законен. Правителството на Борисов беше законно. Грабежите чрез обществени поръчки са законни. Американските бази на българска земя са законни!

И има един закон над всички тях - ПРАВОТО И ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ЗА СЪПРОТИВА!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.