Цялата държава функционира като шоу

https://svobodnoslovo.eu/komentar/cyalata-darzhava-funkcionira-kato-shou/142801 SvobodnoSlovo.eu
Цялата държава функционира като шоу

"Изключително мерзко е да се използва гибелта на двама военни пилоти за политически цели", заяви Димитър Стоянов. Изключително мерзко е да се използват малкото ни пилоти, в които е вложен толкова ресурс за подготовка, за акробатика и циркаджийство, и празненства.

Армията ни започва да става фасадна и да има единствено декоративни функции по време на някакви чествания, всъщност ДА ПОКАЗВАМЕ, ЧЕ ИМАМЕ АРМИЯ. Случаят със загиналите пилоти доказва нагледно, че корупцията, липсата на чувство за отговорност към държавните дела и нарастващите нива на разруха убиват нацията ни. Друго няма какво да се добави. Много ли е било наложително и кому е нужно пилотите ни да изпълняват разни номера, които са рискови?!

Прекалено много рискове има в държавата ни от всякакъв характер, че да допълваме ситуацията с още безсмислени рискове. Двамата пилоти загинаха не в бой, не като защитават родината, а подготвяйки се за някакво шоу. Цялата държава функционира като шоу. Имаме свободно падане, здравеопазването ни е перманентно "авиошоу" с хиляди загиващи на година, които биха могли да оцелят.

А образованието е катастрофално и изгражда властта, която умело ще се декорира като власт в бъдеще, ще се обозначава, че управлява, а всъщност ще закрива държавата. Много точен пример е хунтата на Киро, Асен и Лена, бъдещето на образованата претенциозна дисфункция на мозъка. Панделки с празни кутии, чиято способност е празнотата и разрушаването. За три-четири години държавата беше обезобразена до неузнаваемост. Дадохме си сметка колко трудно се изгражда, колко лесно се унищожава. Мъдростта и управленският опит не се постигат с години, а с природни дарби, казват древните.

Свръхсамоувереността и наглото поведение предизвиква Съдбата да ти подлага крак. Винаги се спъваш там, където си мислиш, че си най-добър. Така е устроен живота, иронично. И сега наблюдавам, че пепейството пак започна да наглеее, да претендира за компетентност, да поставя условия! Абе, вижте докъде докарахте държавата - дългове, разруха, унищожена енергетика, вкарване на пладнешки грабители във властта през подставени министри, тотално приключване на държавността. На всички ни писна от вас. Вие не сте промяната. Вие сте най-лошото попадение на лошите кукловоди.

Калина Андролова

14 Коментара

Павлина

2 days before

Изходът е един - масово да не се гласува, за да се разпадне напълно системата. Те са си гласували изборен кодекс, който не ги задължава след изборите да съставят кабинет, а да се договарят. След всеки избор към първия спечелил започва рекета за министри, за финансови потоци, за овладяване на институции, структури, за назначения на свои хора и т.н. всичко това за целите на безогледното крадене. Нека да им ударим един як шут като не гласуваме.

Коментирай

ВМЕСТО ДА СЕ ПОДГОТВЯТ ЗА ПОЛЕТА, ЗАГИНАЛИТЕ ПИЛОТИ ПРИЖИВЕ СТРОЕНИ ЗА АГИТКА ЗА ДЪРВАРСКИЯ ПИАР НА РУМЕН РАДЕВ /ВИДЕО/

2 days before

Гуизен ЦРУшник негонен бяга: ВМЕСТО ДА СЕ ПОДГОТВЯТ ЗА ПОЛЕТА, ЗАГИНАЛИТЕ ПИЛОТИ ПРИЖИВЕ СТРОЕНИ ЗА АГИТКА ЗА ДЪРВАРСКИЯ ПИАР НА РУМЕН РАДЕВ /ВИДЕО/ Недопустимо! Загиналите пилоти използвани като “агитка” на политическа пиар акция на Радев (видео) Загиналите пилоти вместо да се подготвят за предстоящия им полет, са запечатани от телевизионните камери зад гърба на Румен Радев, малко преди инцидента. Става ясно, че пилотите са пратени да му правят пиар. Видеото може да гледате тук: https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=884050976411231 www.faktor.bg

Коментирай

Властта развращава, а абсолютната власт развращава абсолютно. И Борисов и Пеевски го знаят, но това не им попречи да се развратят морално абсолютно.

2 days before

Борисов преяде с власт за цели 15 години самодържие, а Пеевски се задави с нея след 20 годишно пребиваване и тъпчене на търбуха на държавната софра в нейната сенчестта част – откъм задкулисието. Именно там са сервирани най-тлъстите парчета от баницата с месо и други деликатеси. Имаше и черен хайвер с шампейн, а те го ядяха с кофи. Демокрацията просто не работи с такива безпардонни типове. Тя е лесно ранима и развратима от тях. Схемите са им ясни. Като не четат и книжки и имат тежко детство, стават порочни и морално уязвими. Пътят е само един – двамата Шишковци или Зайко Байковци, както си викат един на друг, да бъдат изритани надалеч от кльопачката и да бъдат тежко санкционирани от Закона за причинените от тях злоупотреби и безобразия.

Коментирай

Милчо

2 days before

Добре де,как да стане....Непрекъснато в нета разни визионери призовават за бунтове,размахват тояги и насън ритат Пеевски и Борисов.Пред Парламента не можеш да събереш сто души.Всенародните бунтове,за които разказват с умиление,бяха по двеста души,платени и останалото сеирджии.Докато стигнеха до Орлов мост,половината,вероятно неплатените,изчезваха в Парка да пият бира.Мисля си,че народът живее напук на държавата и при целия вой и стенания,България има някакъв път.Щом си траят,значи са добре.Един умен мъж обясни за периферията на Европа и така ще си върви....

Коментирай

Аква

2 days before

Трябва да се наговорим всички да гласуваме за ГЕРБ и само тогава ще се оправим.

Коментирай

Шмайзер

2 days before

Зареден съм и внимавайте как гласувате(само за ГЕРБ )

Коментирай

Аква

2 days before

НИКОГА ЕДНА АКВА НЯМА ДА ПОЖАЛИ ПЕЕВСКИ И БОРИСОВ. Ще ги залея като цунами и ще им напълня устата с пясък. После андролова ще им направи изкуствено дишане уста в уста и с няколко удара в сърцето ще им шокира живота. Гласувайте за герб и ще получите пеевски ! Затова борисов е много тих в момента, даже и шмайзерът му мълчи.

Коментирай

Шмайзер

2 days before

Готов съм да крещя. Мълчанието ме ръждясва.

Коментирай

Шмайзер

2 days before

Готов съм да крещя. Мълчанието ме ръждясва.

Коментирай

Васил Дуков

2 days before

Свинчета на мама е опасно за нар народа.В него има нещо от психопатията на свирещи със задника си на пиано украински клоун, дето още го е яд, че не го включиха в откриването на Олимпиадата. ПЕЕВСКИ Е ПРОКЛЯТИЕ.

Коментирай

Emigrant

2 days before

Българската армия не от вчера е под ножа. Няма да забравя, когато унищожаваха ракетите СКЪД, как журналюгите прехвърлиха дебата не върху въпроса "Дали ни са необходими", а върху "Дали нарушаваме екологията по време на унищожаването". Всички вдигнаха лапички (разбирай краченца) и закудкудякаха за екологията. А че оставаме с гол задник никой не се сети. Знаете ли колко ми пука, когато ме притиснат в ъгъла, дали с екологично чисто гориво тази ракета ще унищожи врага ми, или ще му отрови въздуха. Последната трегадия пак е от серията "Дайте да унищожим!". Заради ината на корупционерите договорът да слючи моят некадърник, и най-вече заради тяхната неприкосновенност, нямаме нито самолети, нито пилоти. Като вземем в предвид това, че днешните военни училища са като работнически общежития, където курсантите се хранят в лавка със 7 лв на ден (според последната заповед на Тагаренко), кой ще се запише да хвърчи на тези таралясници?

Коментирай

Цялата държава функционира като шоу ...

2 days before

Докато един президент се прави на русофил, а всъщност подпомага всячески "стратегическия партньор" ... Ще си цъкаме с език и ще се питаме ... Що така стана ... Едно го мислехме, а друго като Киро Тъпака получихме ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.