Да наричаш Христо Грозев "разследващ журналист" е проява на тежка глупост или неизлечима мозъчна увреда

https://svobodnoslovo.eu/komentar/da-narichash-hristo-grozev-razsledvasht-zhurnalist-e-proyava-na-tezhka-glupost-ili-neizlechima-mozachna-uvreda/26777 SvobodnoSlovo.eu
Да наричаш Христо Грозев "разследващ журналист" е проява на тежка глупост  или неизлечима мозъчна увреда

Да наричаш Христо Грозев "разследващ журналист" е проява на тежка глупост или неизлечима мозъчна увреда. Колеги, наистина се излагате, като използвате това определение за един обикновен интригант. Поне малко помислете, преди да повторите тази нелепица. Този човек е всичко друго, само не и журналист, камо ли такъв, който прави разследвания. Хайде да си говорим с факти. Преди години Христо Грозев създавал радиостанции в Русия. Такаааа. Колко разследващи журналисти познавате, които с доходите си от разследвания са се занимавали с подобен бизнес? После Христо Грозев заедно с Любо Павлов и Огнян Донев стана собственик на най-популярните вестници в България. Сигурно пак с хонорарите от журналистически разследвания се е превърнал в медиен магнат, нали...Имам в приятелската си листа истински разследващи журналисти. Много ми се иска да ми обяснят защо и те не са станали медийни магнати с парите, които са спечелили от разследванията си. Явно няма нищо по-лесно от това, като гледам "журналистическите" успехи на въпросния човек.

Христо Грозев може да е всякакъв. Човек на западни специални служби, момче за изпълнение на поръчки, провокатор или обикновен лъжец. Обаче със сигурност не е журналист, да не говорим за разследващ. Така че, ако имате поне малко себеуважение, колеги, не произвеждайте този човек журналист. Сами себе си обиждате.

Петър Волгин

5 Коментара

Zambezo

1 year before

На педераси и рАШки гъзолизци НЕ ВЯРВАЙТЕ !!

Коментирай

Zambezo

1 year before

На педераси и рАШки гъзолизци НЕ ВЯРВАЙТЕ !!

Коментирай

skrudj

1 year before

замбезко изпий си трите лексотана и иди да се гръмнеш

Коментирай

Доносник от ДС

1 year before

Плешив, като си тъп нямя как да им обяаниш, преполагам и те са тъпи. Сваляй червените очила, взимай тъпите си авери и беж към крепостните селяни, идеално ще се впишете там. Мухахахахахах

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.