Да, партиите обещават каквото обещават, с идеята да харчат европейски пари

https://svobodnoslovo.eu/komentar/da-partiite-obeshtavat-kakvoto-obeshtavat-s-ideyata-da-harchat-evropeyski-pari/53972 SvobodnoSlovo.eu
Да, партиите обещават каквото обещават, с идеята да харчат европейски пари

Борисов казал, че ПП лъжели за едни 50 милиарда, каквито нямало. (Виктор Николаев споменава това Борисово твърдение във въпрос към Кирил Петков сега).

Малко фактчек. 

В програмата на ГЕРБ пише за разпределяне на едни 50 милиарда по проекти във всички сфери. Обещано е. И това са пари извън милиардите по плана за възстановяване.

Това са същите 50 милиарда, които и ПП - ДБ ще разпределят "по равно в Северна и Южна България" (пак според програмата, публикувана в сайта на ПП).

Това са 50те милиарда евро от програмния период до 2027 година.

Да, партиите обещават каквото обещават, с идеята да харчат европейски пари.

Кой ще ги харчи и как ще успеят да разпределят парите по пера и кръгове, е големият въпрос

Миролюба Бенатова 

1 Коментара

Иванов

преди 1 година

Стана практика тези , които публикуват да използуват било английски думи, било да се цитират непознати личности, ей така за авторитет. Думата "фактчек" не е българска и се превежда буквално " проверка на фактите". Брифинг, кастинг, инсклузивно, изипей и т.н. да не говорим, че у нас кирилицата е вече второстепенна. От такъв колониален езиков слугинаж вече ми се повдига. Спрете се бе хора!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.