Да си припомним какво каза Бойко Рашков, когато беше запитан за отношенията му с обвинените в контрабанда Марин и Стефан Димитрови

https://svobodnoslovo.eu/komentar/da-si-pripomnim-kakvo-kaza-boyko-rashkov-kogato-beshe-zapitan-za-otnosheniyata-mu-s-obvinenite-v-kontrabanda-marin-i-stefan-dimitrovi/132295 SvobodnoSlovo.eu
Да си припомним какво каза Бойко Рашков, когато беше запитан за отношенията му с обвинените в контрабанда Марин и Стефан Димитрови

Да си припомним какво каза Бойко Рашков, когато беше запитан за отношенията му с обвинените в контрабанда Марин и Стефан Димитрови:

"Различни хора, различни нрави. Младият човек (Стефан Димитров) обича да парадира с познанства с известни лица и да ги разпраща на свои приятели. Това нещо е маниакално и не цели нищо. Главната цел е да се представи, че е в София, а той е от Хасково, и контактува на високи нива."

Обясненията му, че Стефан Димитров се снимал с него, защото избивал селски комплекси и искал да блесне пред приятелите си, освен безумни, са и откровена лъжа. Тези му думи по никакъв начин не дават отговор на въпроса, а защо самият Рашков се е снимал с Димитров-младши и даже го е канил в дома си.

Преди броени дни и бившият финансов министър Асен Василев заяви, че не познава Димитрови. Но в доклад от Министерство на финансите за временната Комисия за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" и евентуалната роля на Василев в тях, е посочено, че баща и син са влизали нееднократно в Министерството на финансите. 

И точно ПП (и ДБ) продължават да въртят плочата за завладяната държава и как работила тя... това е патология. 

Тези хора са крайно вредни за политическия порядък, колкото и условен да е той, разклащайки и без това нестабилната система в страната.Туморно образувание, което неконтролируемо се разпространява и постепенно убива здравите клетки.

Виктория Георгиева

5 Коментара

niki38

преди 1 седмица

Както казвам с малко думи много истина !

Коментирай

овенко дамугонабутев саборетинов - съвременен комсомолец

преди 1 седмица

Това са "новите - стари"комуняги, те са "прави дори когато грешат"както бе казал поета или както се пее в песента:Комунистите родината ограбват , комсомолците след тах крадат,пионери , пионери чака ви престъпен път.Чашко дамаджана е дрът комунистически педераст.Не човек а желязо като чилик ,просъскал агента фашист-тихо дамаджана отвърнал- не ,алкохолик!

Коментирай

Съвест имате ли

преди 1 седмица

Сигурно г-жа Георгиева отмъщава за нещо. Какво ли е то ? " Крайно вредни". Ами то 90% от политиците са крайно вредни. Хайде почвайте ги един по един. Не се фиксирай само на едни. Така ревностно нападате всички, само не и феномена и Банкята. Пишете малко и за Магнитски, др. разни гейтове. Това ли е обективна журналистика. Направете един сравнителен анализ, да разберем ние неуките, кое е по-малкото зло.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.