ДА СИПЕМ СОЛ В РАНАТА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/da-sipem-sol-v-ranata/120259 SvobodnoSlovo.eu
ДА СИПЕМ СОЛ В РАНАТА

 

Дянков и Габриел щели да ходят в Израел, за да се срещат с Натаняху. В разгара на изтреблението на населението в Газа ? От какъв зор ? Да му благодарят, че е избил над 4000 палестински деца ? Да го подкрепят да заграби Газа за еврейски селища, а останалите живи палестинци да напъди към Синайската пустиня без право на връщане ? 

Ще се срещнат ли и с Махмуд Абас ? Ще прескочат ли до Газа ? След като посетят болница с ранени израелци ще отидат ли и при ранени палестинци ?

Не, разбира се. Отиват за да угодят на САЩ и да демонстрират, че Израел не е в международна изолация, отиват да се подмажат на Натаняху, с когото дори Ердоган не иска да говори. Може да искат и оръжия да подарим, та изтреблението на палестинците да върви по-методично. 

Преди 20-ина години един от най-глупавите български премиери Филип Димитров се качи на окупираните от Израел Голански възвишения и развали за много години отношенията ни с арабските страни. С предстоящото посещение сегашното ни антибългарско правителство ще предизвика презрението не само на арабския, но и на мюсюлманския свят.

Васил Василев

12 Коментара

Някакъв

преди 5 месеца

Иванов, какво да си признае г-н Мартен? Той се е доказал. Виж какво става в Хаити, където беше- предумишлен колана, граждански вълнение и сега разрешиха САЩ да се ,,въведат,, от Кения международни ,,умиротворителни сили,,..И Василев си ги говори ей така.., чак наивно. Ми той наистина ли очаква тези да дават обяснение на българите? Те изобщо не се чувстват служители на народа си. Това е откровен цинизъм на всички безгръбначни европейски марионетки..С каква цел ги викат там - ще научим по това, което стоварят на българите. Страшно е , а?!

Коментирай

Лора Дан

преди 5 месеца

Предполагам, че ще искат от молеца и жирафа да приемат израелци, които вместо в ивицата Газа ще се настанят завинаги в територията България, а може и да я превземат завинаги.

Коментирай

ввввиви

преди 5 месеца

Според мен, това правителство е предизвикало презрението на целия свят!

Коментирай

Бай Иван

преди 5 месеца

Антибългарското правителство ходи в Израел по поръчение на Галя от Посолството не само да засвидетелства подкрепа на убийците на деца, но и да ни скара окончателно с арабския и мюсулманския свят! Освен това явно ще се договарят условията да се приемат евреи в България с тенденцията след години ние да попаднем в положението на палестинците!

Коментирай

тея не са правителство а гои

преди 5 месеца

Служители на американският ционизъм, (който е забранен с указ на ООН) - истински гои.

Коментирай

Г.Иванов

преди 5 месеца

Иванов казваш между евреи и укри имало разлика,че нали укрите са хазари.От едно тесто и котило са.Дано Боко развали седянката след изборите,че тези много бели направиха,и трябва да се строи специален затвор за тях.

Коментирай

някой си

преди 5 месеца

По-тъпи, продажни и долни от това правителство няма! Вижте каката от село гоце делчев - неугледна, чорлава, на урсулата такива й трябват! Е, питам аз, няма ли кой да спре този плъх и цялата пасмина около него! Лошото е, че нямаме и президент като хората, като му прочетох речта пред оон и ми стана пределно ясно - и той е такъв! Боже, колко мъки и унижение още ще изтърпим, какво са намислили, ще се види скоро.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.