Дали пък Цветанов не се е хванал с правилния "Господ"

https://svobodnoslovo.eu/komentar/dali-pak-cvetanov-ne-se-e-hvanal-s-pravilniya-gospod/125570 SvobodnoSlovo.eu
Дали пък Цветанов не се е хванал с правилния "Господ"

Чувам, че Борисов съжалил, че навремето махнал Цветанов заради апарартамента с асансьора. Днес Борисов припомнял на журналистите в парламента неслучили се преки включвания от пред блока на бившия му ортак  в кв. Изток. Развеселих се. Тогава, докато герб векуваха във властта, никой не искаше да отразява тази тема.  Никой не искаше и да пита нищо Цветан Цветанов. Така аз с удоволствие отидох в парламента, за да го пресрещна с уточняващи въпроси, изникнали от разследването на Полина Паунова.

Днес мисля, че   енергийната защита от 91-ви псалм, за която говореше продавачката  на апартамента, започва да работи в полза на Цветанов.  И  съм сигурна, че тези "изпуснати" реплики на Борисов "нямат нищо общо" с това, че Цветанов, участвайки в разни подкасти,  го нарича заложник. Дали пък Цветанов не се е хванал с правилния "Господ".

Миролюба Бенатова

1 Коментара

Ангелина

преди 3 месеца

Цветанов ,винаги се хваща с "Правилния Господ" ,все пак в него е една част от подслушвателната "база данни " ,а и сега си има свои"ятаци" .Обаче ББ ,когато почне да съжалява за нещо или някой и да го "хвали" - прогнозата не е добра ....Жалко за "Правилния Господ" !!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.