Дано Европа оцелее

https://svobodnoslovo.eu/komentar/dano-evropa-ocelee/118915 SvobodnoSlovo.eu
Дано Европа оцелее

Банализирането на антисемитизмът е престъпление. Това се случва сега из цяла Европа, особено в Германия. И е повече от притеснително. 

Престъпление е и всяка проява на омраза и оправдаване на насилие към арабите.

Но в момента се рисуват звезди на Давид по обществени сгради, късат се израелски знамена, опорочават се събития за почитане на паметта на загинали израелци.

И към това се усеща търпимост.

Тази търпимост е опасна.

От звездата на Давид до пречупения кръст, няма почти нищо.

А сега, каквото и да е действието на Израел, срещу "Хамаз", изглежда, че световното съчувствие и посоката на общественото мнение, вече е насочено. Срещу Израел.

Покой на невинните жертви и от двете страни. 

Дано Европа оцелее.

Миролюба Бенатова

17 Коментара

Червената шапчица

преди 6 месеца

Как се казваше родния град на оня с мустачките? Беше в Австрия, май... на границата, де...

Коментирай

Миролюба,

преди 6 месеца

забравила си правилата кога се поставя пълен член - не навсякъде.

Коментирай

Димитър

преди 6 месеца

Бенатова, Европа си заслужава съдбата, недей да ръсиш смешен плач!!! А звездата на Давид и свастиката са едно и също нещо, с обща идеологическа основа, вземи се ограмоти малко, и не пиши глупости! Аман от лицемерие...

Коментирай

Таня

преди 6 месеца

Това ,че не одобряваме действията на Израел ,не е антисемитизъм!Израел слезе на нивото на терористите от ХАМАС ...и всички здравомислещи трябва да реагират на това .

Коментирай

Таня

преди 6 месеца

...и ЕС в този си вид не трябва да съществува ...

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Австрийският град Браунау, където е роден Адолф Хитлер, реши да запази антифашисткия и антивоенен възпоменателен камък пред дома на някогашния диктатор, предаде ДПА. Експертна комисия, създадена от австрийското вътрешно министерство, за да обсъди бъдещето на паметника, препоръча той да бъде преместен на друго централно място в града, а текстът да бъде променен, за да не споменава австрийската вина в престъпленията на нацистите.

Коментирай

абе люба

преди 6 месеца

Когиш фашистан е любил жидостан?

Коментирай

Иван Пеев

преди 6 месеца

Всичко ще си дойде по местата, когато хората признаят, че по-голяма измишльонита от така наречената библия, няма! Едно арабско племе, което не е желано от всички останали, се е премименувало на евреи, изфабрикувало е една историйка, и се опитва да манипулира целият свят.

Коментирай

Цунка

преди 6 месеца

Иван Пеев е прав. Че да .......Благодарим на Умника......????

Коментирай

Гадюха

преди 6 месеца

Ми тя, Миролюбчето, също е еврейка, затова толкоз плаче с кървави сълзи.

Коментирай

свободен

преди 6 месеца

За да оцеле България Европа трябва да си замине в НЕБИТИЕТО.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Полет до Ню Йорк на американска авиокомпания от Тел Авив... Стюардът на първа класа забелязал, че 50 места от неговите били заети от много богати евреи... И си помислил: "Ако ги обслужа добре, всеки ще ми дадат по десет долара бакшиш за кафето... Така накрая ще имам 500 долара... И ако се постарая много, може и по 25 да отпуснат..." През целия полет той обикалял около тях, сервирал уиски със сода, таблетки, одеяла... На сутринта пристигнали в Ню Йорк и той приготвил джобовете си... Евреите започнали да излизат... Първият казал: - Летял съм много през живота си, но никога не са ме обслужвали така... Благодаря! - и му стиснал ръката му и си тръгнал...

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Вторият и той "Благодаря!", като също стиснал ръката му и си тръгнал... И така още... 48 пъти... Стюардът бил в ступор... Последният, нисичък старец, казал същото, но добавил: - Заедно с приятелите ми решихме да ви се отблагодарим... И му връчил чек за... 10 000 долара... След като се опомнил от шока, стюардът размахал радостно чека и тихичко си казал: - Ей, тия евреи... Може и да не са убили Христос, ама как са го измъчвалиии...

Коментирай

лудницата

преди 6 месеца

Любке, стягай таксито защото Сорос се оттегля от Европа. Това ще каже, че вече си е свършил работата, а Европа вече е пусната по нанадолнището. Пълната разруха няма да стане за един ден, а Европата я чака някакъв път подобен на България - по мои прогнози около 30 години ще са нужни да рухне икономиката до наше ниво. А не ми се мисли какво ще стане когато инфлацията обезцени социалките в Германия, Франция и Белгия, тогава малкото останали бели хора в големите градове ще ги е страх да излязат навън.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.