Държавата е напълно абдикирала от задължението си да пази своите граждани от външни заплахи

https://svobodnoslovo.eu/komentar/darzhavata-e-napalno-abdikirala-ot-zadalzhenieto-si-da-pazi-svoite-grazhdani-ot-vanshni-zaplahi/113539 SvobodnoSlovo.eu
Държавата е напълно абдикирала от задължението си да пази своите граждани от външни заплахи

"Не се подлъгвайте по думите.

Важни са действията, а такива няма да има в посока възстановяване на суверенитет.

Това е театър за един намаляващ електорат. А суверенитет в момента България няма.

Ние сме на ръчно управление. Медийната среда ще продължи да се влошава. Арестите срещу напълно обоснования тих гняв ще продължат, по примера на „заплахата за убийство“.

Държавата е напълно абдикирала от задължението си да пази своите граждани от външни заплахи – шизофренно поведение – да даваш оръжия и пари на онази полудържава, която слага твои граждани в списък за убиване.

Някой от тези български граждани може да бъде убит със същото оръжие, което България е дала – метафорично или буквално."

Станислав Бачев 

2 Коментара

Иван Пеев

1 year before

За държава ли говорите? Територия, в която правото на истина се отнема систематично - справка сайтовете "Гласове", "Дневник", в която скрити личоности ( зад никове) се опитват да манипулират обществено мнение

Коментирай

Иван Пеев

1 year before

За държава ли говорите? Територия, в която правото на истина се отнема систематично - справка сайтовете "Гласове", "Дневник", в която скрити личоности ( зад никове) се опитват да манипулират обществено мнение, територия, чиято армия е по-малка от тази на нашественика, територия, в която чужди посланици могат да бръщолевят и правят каквото си иска, това държава ли е? Време е за преврат! Призовавам Радев да вдигне военните!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.