Деси Радева изми срама на "големия мъж" Борисов

https://svobodnoslovo.eu/komentar/desi-radeva-izmi-srama-na-golemiya-mazh-borisov/25155 SvobodnoSlovo.eu
Деси Радева изми срама на "големия мъж" Борисов

Деси Радева извънпротоколно изми срама на "големите мъжаги" във властта, като напомни на обратните от гей прайда, че всички сме различни, че правата им по никакъв начин не са накърнени и че пенсионерите, да речем, са далеч по-онеправдани от хомосексуалистите в България.

Къде се сниши в целия сюжет Борисов, който навремето сваляше билбордовете на Азис от софийските кръстовища, защото развращавали младите? Не само се сниши, ами и въоръжена до зъби полиция прати на гейовете да ги пази от "народната любов"...

И как иначе - нали ще му дърпат ушите из западните посолства, които на караминьол се редуват да адвокатстват на содомията.

Ошумоляват се и Патриотите. Друго си е да черпиш с цели шепи от благините на властта и да се изживяваш като толераст, загърбвайки предизборните си обещания и принципи, заради които си пратен в парламента

Автор: Недялко Недялков

Резултат с изображение за Деси Радева

http://pik.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.