Диктатура е истинското име на демокрацията!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/diktatura-e-istinskoto-ime-na-demokraciyata/116719 SvobodnoSlovo.eu
Диктатура е истинското име на демокрацията!

Черепа бе сред най-богатите българи, а сега е с гривна на крака. В държавата има още гривни, не били скъпи. Това зърнарите го знаят.

Любо Павлов и Огнян Донев бяха смазани от прокурорите на Мутрата и вие се радвахте, защото не бяха народни любимци. Но България остана без вестници след това - само едни чужди телевизиите зомбират народа с лъжи, манипулации и тъпи реалити ферми и черешки на торти.

Още по-преди, дори моят повратлив шеф Тошо Тошев от пръв другар на Костов се обърна срещу него и веднага прокурори отидоха да му описват картините, изкайки документ за дарение да даде от Светлин Русев, примерно, подарил му своя творба за рожден ден. Едни такива небивалици се случваха.

После станахме послушни. Не, че и това ни спаси.

Диктатура е истинското име на демокрацията!

Зоя Деянова

4 Коментара

Иван Пеев

преди 8 месеца

Демокрация и България - никога до сега не са били заедно! Демокрация означава - ред, законност, дисциплина, труд. И диктат на мнозинството, чрез законова уредба. Единствената разлика между демокрацията и тоталитаризма е в свободното право на избор. Всички останали права са регламентирани със закон, а той е прие от болшинството - болшевиките де.

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Французин, българин и германец са се засекли в Лувъра пред картината "Адам и Ева в райската градина". Германецът: - Вижте какви без дефектни, идеално изваяни тела - това са стопроцентови германци. Французинът се възпротивил: - Като гледам колко е хубава Ева и колко е прекрасен и фин Адам, това могат да бъдат само французи и никой друг. След като подробно разгледал картината, българинът отсякъл: - Това са българи! Вижте, че са голи и боси и нямат какво да ядат освен ябълка, пък си мислят, че са в рая. Това е реалистично изображение на българите в Европейския Съюз!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.