Другарю Байдън, Нито един българин няма да отиде, нито ще умре на вашия преден фронт

https://svobodnoslovo.eu/komentar/drugaryu-baydan-nito-edin-balgarin-nyama-da-otide-nito-shte-umre-na-vashiya-preden-front/52593 SvobodnoSlovo.eu
Другарю Байдън, Нито един българин няма да отиде, нито ще умре на вашия преден фронт

Байдън: „Вие сте на първа линия в нашата колективна отбрана.“
Казаха ли ви го в очите? Умирате първи. Друг е въпроса, че това може да е гнусна натовска стратегия, но няма нищо общо с действителността. От България Байдън и байдънистите ще получат един силен балкански шут в крадливите си задници, а ако не го разберат и нещо друго, ей тъй, по български обичай. Много дяволски души сме затрили по тия наши земи.
Другарю Байдън,

Нито един българин няма да отиде, нито ще умре на вашия преден фронт. Никой не се интересува от американските интереси в Украйна, нито от милиардите на сина ви натрупани от там. Вземете си американската армия и сина си и се бийте с руснаците колкото щете и ако ви стиска. Но…, косъм от българска глава няма да падне в бой за вашите интереси.

Ясен ли съм, товарищ Байдън? Айде сега, баста. И за ваше сведение ви информирам, че САЩ са пък нашата първа отбранителна линия, защото от другата страна на земното кълбо именно САЩ сте най-близо до руснаците. Започвайте боя когато пожелаете, а когато той стигне до България, ние ще дойдем да ви спасим от собствена ви алчност. С руснаците.

Вие сте първата линия и първа военна цел, Байдън, вие американците.

Николай Марков

8 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Да защитим бизнеса и милионите на семейство Байдън в окрайна. Хънтърчо е вече голям и разходите за него са големи. Евроатлантическия, жълтопаветен планктон може да пратят хора… те са яки мъжаги… манол глишев, например…

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Честно, но на мен ми е трудно да разбера какво са намислили руснаците. Сигурно е, че имат план. Но какъв… ако решат, за 2 часа окрайна ще изчезне.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Скъпи евроатлантичета, скъпи зомбирани мозъчета, отивайте на обявените митинги в подкрепа на Украина в София, в Пловдив и другаде. Демонстрирайте говеждата си любов към Хегемона. Вие сте последната му грижа, освен като разпалки за огъня. Не четете СКАНДАЛНО и ПОГЛЕД , четете СЕГА, ФАКТОР, актуално, жабешки новини. Генералите Бойко, Янев, Атанас Атанасов, че и Радев, да организират доброволци за победа над Русия. Бурята у нас приближава. ще започнем да се бием по улиците , досущ като в Украина. " America the Feckless" Американците отрязаха газа и петрола на Европа, на своя съюзник. "America’s Dirtiest Secrets" Най- мръсните секрети на Америка "Time for Another Humiliating Failure for the Fading American Empire " Време е за друг унизителен неуспех на залязващата американска империя.Тези във Виетнам и Афганистан не са достатъчни.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Магистралата от Одеса до Киев е като в Германия. Байдън се разхожда с влак в окрайна. Ква война, кви 5 лева… Влезте в едно българско село и вижте какво е война…

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Хич не си прав г-н Марков, има стотици, че и хиляди зомбита, които са напълнили сърцата си с омраза към Русия. Има и такива, които са готови да отидат на фронта като доброволци, що си затваряме очите за това. Ей го и генерали си има за това, НАТОвски, да вземат и да направят батальоните, американците може да отпуснат и долари, колко му е.

Коментирай

Кольо

преди 1 година

То и другаря Хитлер напиняше да му крепим фронта с наши войници, ама скоропостижно си замина завалията.... Та и Бай Дънчо си търси белята.

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 1 година

Г-н Марков, за 30 години - 3 милиона! Да, не са загинали на фронта на някаква война, още по- малко в Украйна, а може би дори не са мъртви, а заминали далеч? Равносметката е повече от страшна, а на никой не му пука! Още няколко стотин души, ако станат курбан за интересите на "евроатлантизма" не вярвам да събуди борещите овце в скотобойната, за която пеехме "Хубава си Татковино ....... Земен рай....."

Коментирай

народен

преди 1 година

Марков, може да си полковник, но в политиката си редник и то новобранец, дето се сърди, че не му дават генералски пагони. Много са ти лоши "Възраждане", ама К. Костадинов събира хиляди души по площадите и ръководи единствената опозиция в парламента, а ти освен да пишеш гръмки думи из Интернет, какво направи? Каква организация имаш зад гърба си? Колко хора са с теб ? На едни избори колко бюлетини ще събереш? Ама си отворил уста да плюеш по Костадинов, който поне върши нещо все пак. Ако ти пукаше повече за България, отколкото за егото ти, отдавна щеше да си подал ръка на "Възраждане" в името на общата битка, ама пусти мераци кой да води бащината дружина.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.