Две знакови и трудно обясними с разумни мотиви САМОУБИЙСТВА видяхме тези дни

https://svobodnoslovo.eu/komentar/dve-znakovi-i-trudno-obyasnimi-s-razumni-motivi-samoubiystva-vidyahme-tezi-dni/115566 SvobodnoSlovo.eu
Две знакови и трудно обясними с разумни мотиви САМОУБИЙСТВА видяхме тези дни

Две знакови и трудно обясними с разумни мотиви САМОУБИЙСТВА видяхме тези дни.

Първи се самоуби Алексей Петров, по прякор Трактора. Или някой ще ми опонира, че е нормално човек с неговата биография, след два неуспешни опита за убийството му, е нормално да се разхожда без охрана на уединени места без видеонаблюдение. Стигна се до там, че аз съм склонен да лансирам версия за ИНСЦЕНИРОВКА на убийството на Алексей Петров.

Второто знаково самоубийство е това на Васил Божков, по прякор Черепа. Но нали е жив, ще възкликне някой? Жив е, но нека някой ми обясни с разумни аргументи поради что човек с неговната биография и 19 повдигнати му обвинения, вкл. за поръчителство на две убийства, изведнъж сам ще се предаде на властите. Стигна се до там, че съм готов да лансирам версия, че Черепа се завърна, за да го пази държавата в следствения арест, защото вероятно е разполагал с информация, че се готви и неговото убийство. Демек, Васил Божков се предаде, за да не бъде убит - предпочете пандиза пред куршума. По този начин обаче той се "самоубива", защото го чака изключително тежка присъда и никой прокурор или съдия няма да си сложи главата в торбата и да тръгне на "уговорки" за по-лека мярка или за символична присъда.

Бъдете сигурни, че ДАНС са сложили на подслушване телефоните на свързаните с разследването и мерките за неотклонение прокурори и съдии, а вероятно ги следи и чрез т. нар. външно налюдение. Не е за подценяване и фактът, че в момента братският американски народ държи на къс повод българското правителство и парламент и този път милост и компромиси, като този с Баце, няма да има за никого.

Проблемът на България обаче не са нито Тракторът, нито Черепът - знакови фигури на криминалния преход и доскорошното мутро-ченгесарско управление на Баце. Тези хора са бити карти, единият вече може би мъртъв, а другият ще лежи задълго в затвора. Големият проблем на милата ни татковина, е, че докато всички са вторачили поглед в споменатите "бити карти", корпорациите превзеха не само бизнеса във всичките му сфери, но и тотално контролират държавната администрация и съда.

Малките и средните фирми са или умрели, или в предсмъртна агония, а корпорациите тотално са корумпирали чиновниците по високите етажи и съдиите в административните съдилища. Време е политиците и медиите да спрат да ни мътят главите с прословутия "преход" и знаковите му криминални фигури /повечето мъртви, а другите са без никакво реално влияние/, а да тръгнат на реална реформа на администрацията и административнито правораздаване.

Емил Василев

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.