ЕДНО ВРЕМЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/edno-vreme/130677 SvobodnoSlovo.eu
ЕДНО ВРЕМЕ

ЕДНО ВРЕМЕ

Когато бяхме деца, и правехме бели възрастните ни питаха един глупав въпрос.

Въпросът беше “КАК НЕ ВИ Е СРАМ??”

А ние бяхме деца и ни беше срам.

И сега ни е срам. Безсрамни са само гласоподавателите на ДБ, които дали могат да обяснят - как не го е срам?!

Mартин Карбовски 

 

6 Коментара

Мартин ТЪРГОВСКИ

3 months before

Мартин ТЪРГОВСКИ, който унищожи свободата на словото и направи словото платено, но не е свободно! О, знам, че ще изтриете неудобния ми коментар! Защото няма свобода на словото в сайта "/не/свободно слово".

Коментирай

Помнещ

3 months before

Подкрепям! В сайта Свободно слово се трият неудобните коментари, а коментари под статии за Делянчо, пък изобщо не се допускат.

Коментирай

Майна

3 months before

Що само гласоподавателите на ДС , други ...? Що така не харесвам хора , които ..,,криволичат,, . Да налучкат правилната ..посока, ха..Гледам и Дачков в ..,ха ха - в ,,кръг -квадрат, хм..,с Андрей Райчев... Що ли ми изплува , че юдеите не са етническа , а ,,религиозна,, принадлежност , че ,,сатанизма,, е религията. Че ционизмът е също ,християнски,, юдеизъм.... Че няма значение , че се убеждаваш ,че си християнин, когато не се стремиш да вървиш по пътя на Иисус.. В Талмуда има специален раздел по ,,банкерство,, (хм..) .. Та, кво стана с Мегз , Карбовски..? Та май прочетох ,че Дачков се изказал, че Брюксел бил дори по-лошо вариант от СССР..За коя СССР , хм.... ..Анализатори..., а

Коментирай

Чичо

3 months before

Майна, пий си хапчетата, не наблягай на шнапса!

Коментирай

Майна

3 months before

Към ,,Чичо,,-то , да се извиня , за правописните грешки.., правописните, обаче. Това ,че не ме е разбрал и ме препраща към хапчета и алкохол е ..хм, хм , .. говори,че нивото му е различно и не трябва да му ..,,забелязвам,,. Как да обясня? Това ,което извира от всички статии тук е ТРАГИЧНО. Зомбиране чрез ,, анализи,,.. Дачков, Карбовски и т.н. - ,,пера,,! Ха... Виждам една единствена ,БЪЛГАРСКА позиция в момента и тя е на Възраждане. И за пояснение на ,,Чичото,,- не употребявам алкохол ( сигурно ще му е неразбираемо) ....

Коментирай

Лалев

3 months before

Абе.. Майна, стига ни надува вече главите с това Възраждане и с този Костадинов, че започнахме да се оригваме на патриотари и комплексари! Ако нямаш работа - не я търси тук! Аман от нагли зарибители и политически манипулатор! Взимай си парите и къш!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.