Европа и кредиторите отново се разтрепераха! Дали задлъжнелите европейци няма да поискат за себе си това, което започна да прави Русия в Мелитопол и Запорожие?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/evropa-i-kreditorite-otnovo-se-raztreperaha-dali-zadlazhnelite-evropeyci-nyama-da-poiskat-za-sebe-si-tova-koeto-zapochna-da-pravi-rusiya-v-melitopol-i-zaporozhie/4557 SvobodnoSlovo.eu
Европа и кредиторите отново се разтрепераха! Дали задлъжнелите европейци няма да поискат за себе си това, което започна да прави Русия в Мелитопол и Запорожие?

Европа и кредиторите отново се разтрепераха! Дали задлъжнелите европейци няма да поискат за себе си това, което започна да прави Русия в Мелитопол и Запорожие? Като се замисля, това с пълна сила важи и за милиони изнемогващи български граждани, които отдавна са наричани работещи бедняци!

Но, да се върнем на това, какви мерки започна да налага Русия в Мелитопол и Запорожие:

1. Анулиране на всички задължения по кредити и заеми към банки в Украйна;

2. Анулиране на задължения за : местни данъци, такса смет, ток, газ, ВиК;

3. Сметките за газ и парно се изравняват с тези в Руската Федерация, където са доста по-ниски.

По този начин Русия нанася жесток удар на банковата мафия, която се ръководи от няколко ситита от Запад и САЩ и дава възможност на хората да се избавят от финансовата робия и да започнат живота си на чисто!

Питам се дали скоро и европейците няма да прогледнат и да поискат същите мерки да се приложат в ЕС? Бъдете здрави!

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.