Европа ще излезе от ролята си на американска колония. Което ще рече и край на меркеловото "Добре дошли"

https://svobodnoslovo.eu/komentar/evropa-shte-izleze-ot-rolyata-si-na-amerikanska-koloniya-koeto-shte-reche-i-kray-na-merkelovoto-dobre-doshli/114761 SvobodnoSlovo.eu
Европа ще излезе от ролята си на американска колония. Което ще рече и край на меркеловото "Добре дошли"

Консерваторът Тръмп почти със сигурност ще замени либерала Байдън на президентския пост в САЩ. Игото на либералната демокрация /за мен това е неокомунизъм в действие/, в което ЕС и САЩ държаха Европа в продължение на много години, е към края си.

Европа ще излезе от ролята си на американска колония. Което ще рече и край на меркеловото "Добре дошли" на мигрантските потоци от Африка и Азия, поставяне на опашката между краката на разпищолилите се еколози, които подлудиха бизнеса, спиране толерирането на де-що има двама ненормални като малцинство /национално, сексуално, езиково и намкво си/.

Не на последно място Тръмп ще сложи и край на войната в Украйна, която либералната демокрация на Байдън и ЕС, нито успя да предотврати, нито може да спре. Апропо, едва ли путин щеше да посмее да аткува Европа по токлова брутален начин ако президент беше Тръмп, а не Байдън.

Смяната на караула в Белия дом при всяко положение ще рефлектира изключително силно към източния край на Атлантика, защото мнозина ще си спомнят за забравените дясно-консервативни ценности, поставящи на върха на ценностната пирамида класическото семейство, религията и върховенството на закона и равенството на всички пред него. Превес ще имат вече работещите и произвеждащите хора, семействата с деца и традиционните вероизповедания, а не социалните отрепки, всевъзможните малцинства, мигрантите и амбреажите.

Да, неолибералните порнографски медии ще изкарват Тръмп какъв ли не, вкл. че сутрин на закуска изяжда по някой от своите внуци, но едва ли избирателите този път ще се хванат на пошлата компроматна война, която се водеше срещу него навремето. До какво ще доведе възкачването на Тръмп на върха на най-силната държава в света в България обаче? Първо, тия лигльовци, дето показаха, че не могат да управляват държава, а само да крадат, нищоправят и да бичат стойки пред камерите, най-сетне ще отидат на боклука, начело с Бацета, Доганета, Корита и вся осталная мутро-ченгесарска комунистическа сволоч, която се прикриваше под неолибералния фалшива окраска, вкл. и Христо, Кирил и Асен, които очевидно също за пет пари не стават.

Второ, прословутата съдебна реформа ще се осъществи най-после /тя е въпрос на манталитет и ценности, а не на конституционни промени/ и заслужилите дълги присъди за крадене и корупция най-после ще се запътят към бай Ставри. Ще изчезнат протестиращите от магистралите, защото ще ги няма безнаказаността и чадърите. Да, определени "малцинства" ще страдат, че прайдовете им в София няма да се провеждат повече, но не вярвам някой да умре от това.

Трето и може би най-важното, порнографските медии и фалшивите новини силно ще намалеят, а рекламите на хазарт ще изчезнат напълно. Ще настанат времена, в които приоритет ще имат хората, които работят и искат да оставят нещо след себе си, които могат да създадат поколение и не мечтаят за брак с човек от собствения си пол, с когота щастливо да живеят до края на дните си на социални помощи от държавата.

Ще кажете - това са два свята, единият реален, а другият мечтан. Най-смешното е, че преди 100 години хората са мечтали за комунизъм и либерална демокрация. Сега, наситили им се, мечтаят този свят на лъжи и фалшиви ценности да изчезне по най-бързия възможен начин. Е, оставям ви да помечтаете и сами да изберете света, в който да живеете.

Емил Василев

5 Коментара

Ежо

преди 8 месеца

Не всяко ще ще бъде така!

Коментирай

Един от многото

преди 8 месеца

Блажени са вероющите! Де да беше толкова лесно, но не е. Първо ще си изпием горчивата чаша, която сме си заслужили, пък тогава ще се види кое как.

Коментирай

стига сте мешали

преди 8 месеца

Комунизма с тая крадлива, лъжлива, милитаристична и мизантропска гмеж.

Коментирай

dimat

преди 8 месеца

Г-н Василев,на бас,че нищо съществено в кравария по отношение на войната в усрайна няма да се промени и причината е много проста - конците на всички управляващи политици -,включително и президенти се дърпат от дълбоката държава,която за огромната световна оФФча маса си остава невидима.Така,че да очакваме един ядец.Надежди говежди.Промени могат да дойдат само и единствено от победите на руската армия и руското оръжие!!!Всичко останало е ,както казваше един мой приятел,"хава гъзъ,турски вестник".Нещо да си спомняш за казаното от Меркел и Оланд,по отношение на войната в усрайната?Даже Путин тогава се хвана на тази въдица и даде възможност на западните бандити да докарат нещата дотам,че да има сега тази война.Иначе,отдавна да беше приключила с победата на Русия!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.